Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veteranul Superligii se revoltă la adresa lui Edi Iordănescu: „Noi suntem dinozauri bătrâni, nu mai contăm pentru ei!”

Veteranul Superligii se revoltă la adresa lui Edi Iordănescu: „Noi suntem dinozauri bătrâni, nu mai contăm pentru ei!”

U Cluj

Comentarii

Dan Nistor (35 de ani), experimentatul fotbalist de la U Cluj, a oferit o reacţie dură la adresa selecţionerului Edi Iordănescu.

Veteranul Superligii se revoltă la adresa lui Edi Iordănescu: „Noi suntem dinozauri bătrâni, nu mai contăm pentru ei!” | EXCLUSIV

Mijlocaşul ardelenilor recunoaşte că fotbaliştii experimentaţi din Superligă cu greu mai intră în vizorul echipei naţionale. Dan Nistor s-a arătat supărat şi de faptul că selecţionerul nici măcar nu vine la Cluj pentru a-i urmări pe fotbalişii de acolo.

„N-aş vrea să fiu răutăcios, dar la ce e în România în ziua de astăzi nu poţi să te mai aştepţi la nimic, sincer să vă zic. V-am zis şi mai devreme. Noi suntem dinozauri, noi suntem bătrâni, noi nu mai contăm. Alţii contează acum!

Nu este dezamăgire, Doamne fereşte! Dar aşa consideră dânşii că trebuie făcute lucrurile, aşa le fac. Eu nu am văzut niciun secund al echipei naţionale la meciuri. E poate departe şi nu poate să ajungă aici”, a declarat Dan Nistor pentru Prima Sport.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor, potrivit Transfermarkt

Încă un portughez vrea să joace pentru România, după Camora! ”Am 100% sânge de român”. Vestea primită de Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Marian Huja nu ar spune nu unei eventuale convocări la echipa naţională a României. Fotbalistul născut în Portugalia din părinţi români a revenit recent pe gazon după o accidentare care l-a ţinut departe de fotbal timp de aproape un an.

În vârstă de 24 de ani, Marian Huja a îmbrăcat din nou tricoul Petrolului în campionat după 11 ani într-un meci pe care nu-l va uita curând. Fundaşul ”găzarilor” a marcat ultimul gol al Petrolului din victoria de pe Oblemenco, din meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-1 şi a izbucnit în lacrimi. 

Reuşita din Bănie i-a dat curaj lui Huja, care a declarat că şi-ar dori să devină al doilea portughez care evolueză sub tricolor, după Mario Camora.

”Îmi doresc ca echipele din România să ajungă din nou la nivelul competiţiilor europene, să putem vedea din nou echipe mari în Europa precum Petrolul, Steaua, Rapid.

Aş vrea să joc pentru naţionala României. M-am născut în Portugalia, dar eu am 100% sânge de român. Poate sunt portughez pe din afară, dar pe înăuntru sunt 100% român”, a spus Marian Huja, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan nistoredi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare