Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Victorie". Talpan s-a îndreptat împotriva celor de la CSA şi îşi vrea banii, după decizia palmaresului: "Eu sunt performant"

"Victorie". Talpan s-a îndreptat împotriva celor de la CSA şi îşi vrea banii, după decizia palmaresului: "Eu sunt performant"

Steaua

Comentarii

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, şi-a proclamat victoria în faţa FCSB, după decizia Curţii de Apel, în privinţa palmaresului. El a dorit să explice ce înseamnă, de fapt, hotărârea pentru perioada 2003-2017, apoi şi-a cerut banii pentru că a performat, sporurile şi banii din propriul buzunar daţi pentru procese.

Florin Talpan a anunţat sumele de bani pe care le vrea, după decizia palmaresului

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017. 

"VICTORIE !!!!!!!!!!!!

Un alt dosar câştigat de mine în lupta cu FCSB!

”Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist, ,,Steaua Bucureşti”, ca neîntemeiată. Menţine dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003”

Stimaţi domni jurnalisti, înţeleg când nu „înţelegeţi ” o hotărâre pronunţată şi redactată pe scris, sunt indulgent cu dumneavoastra, dar să minţiţi opinia publică cu faptul că cererea conexă privind perioada 2003-2017 ar fi admisă pentru FCSB, asta nu o inteleg!

Când habar nu ai, mai bine intrebi, este omeneşte şi este îngăduit!

Mulţumesc tuturor jurnaliştilor care m-au intrebat de soluţie şi care au preluat corect hotărârea!", a transmis, în startul mesajului, juristul CSA Steaua. 

Florin Talpan vrea să-i fie restituite sumele de bani pentru procesele în care a reprezentat CSA Steaua

Opozantul lui Gigi Becali şi al FCSB a mai anunţat că nu a fost susţinut de cei care conduc CSA Steaua şi că a dus lupta în instanţă de unul singur. Acum, Florin Talpan vrea să-i fie restituite cheltuielile de judecată. 

"În privinţa succesului meu din acest dosar, acesta este rezultatul muncii mele, emoţiilor şi nopţilor  nedormite pentru studiu şi pentru formularea de  apărări, timp în care mi-am neglijat viaţa personală. 

Timp în care în loc să fiu apreciat, am fost jignit, hulit, mi s-a pus “pumnul in gura” si am fost sancţionat pe nedrept!

Şi nu doar atat! Am dat multi bani in avans pentru dosarele impotriva FCSB si nu doar o data!

Mai mult, am fost si pedepsit, sancţionat, fiindu-mi luat sporul pentru lucrări de excepţie de 50% bani din salariu, fapt neacceptabil!

Nu este normal ca un angajat, un ofiţer să plătească bani din propriul buzunar pentru taxe de timbru, pentru traduceri, pentru poştă. Pentru a înainta opoziţia la Euipo am cheltuit din banii mei personali 15790 lei bani pe care nu i -am recuperat încă deoarece in club exista multă incompetenţă !

Nu este normal ca să am atâtea realizări profesionale si sa fiu pedepsit pentru că imi fac treaba cu profesionalism şi incredere in forţele mele!

Mi s-a luat sporul pentru lucrări de excepţie de 50%pentru că am îndrăznit să fiu bun, să lupt împotriva FCSB!

Mi s-a luat sporul pentru lucrări de exceptie de 50%, bani din salariu, tocmai pentru că am îndrăznit să apăr bunurile statului român şi pentru că nu am fost de acord (aşa cum legea prevede), sa accept ca adversarul cu care suntem in litigiu să joace pe terenul propriu, pe Stadionul Steaua, în casa noastră!

Deoarece legea spune ca atunci cand esti in litigiu, orice relaţie contractuală încetează!", a continuat Florin Talpan. 

Florin Talpan susţine că merită sporuri de performanţă

Juristul CSA Steaua a continuat prin a spune că merită să fie recompensat financiar şi l-a atacat pe Eduard Bachide, secretar de stat.

"Mi s-au pus multe întrebări de ce am formulat opoziţie la înregistrarea mărcii FCSB la EUIPO în penultima zi a termenului.

Pentru ca, activitatea mea este mereu obstrucţionată de persoanele pe care le cunoaşteţi. Pentru că a trebuit să avansez bani din buzunarul propriu pentru a plăti traducerile, xeroxul si poşta. In total nu mai puţin de 15.790 lei.

Deoarece m-am opus ca FCSB să joace cu Dinamo pe stadionul Steaua.

Primul ministru a trimis Corpul de Control la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, care a constatat ca nu am nici o vina. 

Cu toate acestea, Secretarul de stat Bachide mi-a tăiat sporul pentru lucrări de exceptie de 50% deşi am cele mai mari realizări din club si asta nu doar in litigiile cu FCSB! 

Solicit comandantul clubului să prezinte rezultatele sportive obţinute de la inceputul anului până în prezent. Solicit acordarea sporului pentru lucrari de exceptie de 50% care mi-a fost taiat începând cu iunie 2300×5=11500 lei! 

Si asta, doar pentru ca lupt si castig unul dupa altul, dosarele impotiva FCSB!

Aştept ca de urgenta sa imi primesc cei 15790 lei avansaţi din buzunarul propriu in dosarul opoziţiei si sporul de lucrări de excepţie care mi -a fost luat începând cu luna iunie 2023, in mod abuziv si nelegal doar pentru ca mi-am permis sa apar interesele clubului impotriva FCSB! 

Spor pe care IL MERIT! 

Menţionez ca începând cu anul 2020 acest spor mi-a fost dat sporadic si nu in proportie de 50% cum a fost dat altora care nu au avut si nu au rezultatele mele, doar pentru a ma intimida sa nu mai apar la cel mai înalt nivel interesele Clubului Steaua Bucuresti.

NU IN ULTIMUL RAND, 

Dacă tot vorbim de performanţă, aştept de urgenţă ca primul ministru să  intervină asa cum a intervenit şi pentru Becali, si sa mi acorde sporul de 50% luat abuziv de Secretarul de Stat Bachide. Dacă tot se vorbeşte de performanţă, eu sunt cel mai performant cu cele mai mari realizări din club! 

Eu m-am opus ca FCSB să joace în Ghencea deoarece FCSB şi Becali continuă să ne fure identitatea. Si acum, angajaţii lui Becali afirmă că joacă la Steaua si nu la FCSB. Pentru că li se cere! PENTRU CA A FI STEAUA ESTE IMPORTANT!

Sunt surprins de atitudinea secretarului de stat Bachide care are un astfel de comportament cu un militar de cariera, care isi îndeplineşte cu onoare obligaţiile profesionale, in condiţiile in care acesta este numit politic, nu este ofiţer de carieră, a terminat facultatea Biotera aşa a menţionat in CV-ul afişat si nu am auzit de vreo performanţă a acestuia, asa cum de altfel o cere primul ministru!

CONCLUZIONÂND

Muncesc cu abnegaţie si hotărâre si am rezultate remarcabile! Imi doresc restituiţi banii cheltuiţi in valoare de 15790 lei  in dosarul EUIPO dar si sporul de lucrări de excepţie de 50%, spor luat abuziv, pentru ca munca mea si efortul meu merita sa fie răsplătite!", a încheiat Florin Talpan, în mesajul consistent de pe reţelele de socializare. 

Afla mai multe despre: florin talpancsa steaua bucurestifcsb steauapalmares steaua 

viewscnt
Articole similare