Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deţin palmaresul Stelei, nu?". Gigi Becali a interpretat verdictul primit la Curtea de Apel! Instanţa a decis că FCSB nu a avut palmaresul Stelei

"Deţin palmaresul Stelei, nu?". Gigi Becali a interpretat verdictul primit la Curtea de Apel! Instanţa a decis că FCSB nu a avut palmaresul Stelei

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a reacţionat, după ultima decizie a Curţii de Apel, privind palmaresul Stelei Bucureşti.

Gigi Becali a anunţat ce a înţeles din ultima decizie a palmaresului: "E la noi"

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, luni, că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA în procesul cu FCSB, fiind astfel menţinute dispoziţiile sentinţei referitoare la soluţia în acest caz.

AFC Steaua are bucata 1998-2003, perioadă care nu aparţine nici Stelei, nici FCSB-ului, iar echipa finanţată de Gigi Becali a mai primit vestea că nu a deţinut palmaresul istoric în perioada 2003 - 2017.

Totuşi, Gigi Becali a avut o interpretare personală a deciziei şi a mizat, în continuare, pe ce a preluat din partea AFC Steaua pe societatea sa. 

El consideră că FCSB este continuatoarea Stelei Bucureşti, întrucât palmaresul nu poate fi divizat. 

"Pe mine mă interesa să am palmaresul din 2003. Dar pe care palmares îl am? Deci palmaresul al cui? Nu există două sau trei palmarese, ci numai unul. Dacă îl deţin eu din 2003, deţin palmaresul Stelei, nu?

Din 2003 preiau eu palmaresul, nu? Eu mizez că Asociaţia a luat de acolo şi noi am luat de la Asociaţie. Nu am luat de undeva? A răsărit din cer palmaresul?

Ştii cum spune justiţia? CSA nu poate pretinde, nu poate ridica pretenţii la palmares din 1998 şi până acum, deci nu îl au ei. E la noi! Ei divizează palmaresul. Ei zic aşa. L-a avut CSA până în 1998, a luat Asociaţia palmaresul până în 2003, iar din 2003 îl are FCSB. Dar acelaşi palmares, că nu sunt 17 palmaresuri.

Judecătorul spune că-l are până în 1998, iar acum nu-l are, nu? Atunci, palmaresul a dispărut? L-a luat asociaţia, iar de la asociaţie la noi", a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

Asociaţia Salvaţi Steaua ţine partea FCSB în disputa palmaresului

În general, Asociaţia Salvaţi Steaua susţine că palmaresul şi marca au revenit Asociaţiei Fotbal Club Steaua, în anul 1998, când secţia de fotbal s-a desprins de CSA Steaua, conform cerinţelor UEFA prinvind dreptul de a evolua în cupele europene pentru cluburile de stat. 

Ei consideră că structura desprinsă în 1998 şi preluată în 2003 de Gigi Becali, ca Fotbal Club Steaua, este continuatoarea fostei echipe Steaua de până atunci.

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb steauapalmares steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare