Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E henţ. I-a spart ceasul”. Mihai Stoica a ”luat foc” după FCSB - Voluntari 0-0: ”Asta mă şochează” | EXCLUSIV

”E henţ. I-a spart ceasul”. Mihai Stoica a ”luat foc” după FCSB - Voluntari 0-0: ”Asta mă şochează” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a avut un discurs acid la adresa arbitrului Valentin Cojocaru, care a fost în camera VAR la partida dintre vicecampioana României şi FC Voluntari, una care s-a finalizat fără goluri.

FCSB a încheiat la egalitate cu FC Voluntari, pe teren propriu, scor 0-0, în etapa a 13-a din Superligă.

Într-un meci disputat, dar fără multe cartonaşe galbene, FCSB şi FC Voluntari au jucat pe contre, iar elevii lui Charalambous au ratat mai multe ocazii.

Compagno a ratat în minutul 11, apoi Armaş a scos la capul lui Compagno, în minutul 35, acelaşi Armaş a respins la şutul lui Octavian Popescu, douăzeci de minute mai târziu.

Raţă a ratat pentru oaspeţi în minutul 80, apoi Jesus Fernandez a scos şutul lui Miculescu, în minutul 82, iar Băluţă a trimis în bară, în minutul 90+5.

Partida de pe Arena Naţională a fost condusă de o brigadă de arbitri cu Marian Barbu la centru, care a fost ajutat din camera VAR de Valentin Cojocaru şi Mircea Orbuleţ.

Mihai Stoica: ”Ne dezavantajează pe noi în mod repetat”

La o zi distanţă, Mihai Stoica a trecut la concluzii şi a luat ”foc” la adresa arbitrului Valentin Cojocaru. Principala fază incriminată de oficialul FCSB-ului este posibilul penalty pe care ar fi trebuit să-l primească echipa sa în ultimele minute ale jocului, la un henţ comis de Paz.

”Am o mare rugăminte la Vassaras, pe care o reiterez, să auzim conversaţiile de la fazele astea care necesită discuţii, controverse, dar asta nu e o controversă, este un penalty clar. Cojocaru a văzut şi a venit la staff-ul nostru, Ianuli l-a întrebat, şi el a răspuns cu o nonşalanţă la cine? (n.r. a fost henţ).

E henţ, poate să zică toată lumea ce o vrea, dar eu văd faza. E henţ. I-a spart ceasul. (n.r. Dacă 10 arbitri din 10 ar da peanlty) Cred că da.

La un alt meci cu Voluntari, tot cu Cojocaru, Florin Tănase a fost faultat clar şi el i-a dat galben pentru simulare, iar mai târziu, în acelaşi meci, Armaş a intrat cu cotul şi nu a dat penalty pentru noi.

La Cojocaru nu e vorba despre lipsă de valoare, nu ştiu ce ar putea fi, dar ne dezavantajează pe noi în mod repetat. Cojocaru tot ce face, face împotriva noastră. Şi faptul că e delegat în continuare la meciurile noastre, pe mine asta mă şochează.

Dar şi faptul că întreabă <<la cine a fost henţ?>> sau că <<nu a fost mingea pe poartă>>. Mi-au spus oameni din staff, Marius Ianuli (n.r. team-manager-ul echipei), că aşa a vorbit cu ei.

Dar asta e situaţia, nu avem ce să facem. Măcar rămânem pe primul loc. Ăsta e singurul lucru pozitiv”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma remizei de pe Arena Naţională, FCSB are 30 de puncte şi rămâne lider în Superliga României.

Răducioiu, de partea FCSB-ului: ”Este 11 metri clar”

”Este 11 metri clar, mingea se ducea în poartă. Nu pot să cred că nu s-a dat 11 metri cu toate aceste tehnologii. Uitaţi-vă unde are mâna, ce naiba? 11 metri clar, este o ruşine!”, a afirmat Răducioiu, potrivit Primasport.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare