Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre şi-a găsit echipă: ”Merg să trag la promovare. Abia aştept să îi cunosc pe jucători”

Florentin Petre şi-a găsit echipă: ”Merg să trag la promovare. Abia aştept să îi cunosc pe jucători”

Fotbal intern

Comentarii

Florentin Petre (47 de ani) a anunţat că şi-a găsit echipă şi că revine în antrenorat. Va antrena tot în fotbalul românesc, la o formaţie dintr-o divizie inferioară.

Florentin Petre nu mai este liber de contract, postură în care ajungea în luna noiembrie a anului 2022, după ce se despărţea de Ceahlăul Piatra-Neamţ, echipă la care joacă, din vara anului trecut, şi Patrick Petre, fiul acestuia.

Florentin Petre va antrena în Liga 3

Acum, Florentin Petre a anunţat că va fi noul antrenor al Unirii Ungheni, formaţie care ocupă locul 3 în Seria a 9-a din Liga 3. 

Ungheni este un oraş din judeţul Mureş, aflat la o distanţă de aproximativ 10 kilometri de reşedinţa de judeţ, Târgu Mureş.

”De astăzi (n.r. luni) voi prelua echipa Unirea Ungheni. Sunt deja în Transilvania, la hotel, şi m-au primit gazdele cu braţele deschise. E o echipă de liga a treia de lângă Târgu Mureş. 

În primul rând vreau să-i mulţumesc domnului primar Victor Prodan şi domnului preşedinte Adi Pop pentru oportunitatea de a antrena o echipă bună, cu pretenţii, care vrea să tragă la promovare. 

Îmi plac oamenii puternici, oamenii care sunt decişi, mai ales în momentele astea pe care le traversăm cu toţii. Merg să trag la promovare şi abia aştept să ajung acolo să îi cunosc pe jucători”, a declarat  Petre, conform Fanatik.

Ca antrenor principal, Florentin Petre a mai activat la Dinamo 2, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila şi Ceahlăul Piatra-Neamţ. A avut şi perioade ca secund la Dinamo 2, FC Braşov şi Luceafărul Oradea.

Afla mai multe despre: florentin petreliga 2unirea ungheni 

viewscnt
Articole similare