Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Armata” de străini din Superligă, pusă la zid în direct ”Chiar nu au pe ce să cheltuie banii?” | EXCLUSIV

”Armata” de străini din Superligă, pusă la zid în direct ”Chiar nu au pe ce să cheltuie banii?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sosit la UTA în luna iunie a acestui an, Mircea Rednic a schimbat radical lotul formaţiei arădene. În mandatul ”Puriului”, alb-roşii au realizat 25 de transferuri, însă ”Bătrâna Doamnă” nu reuşeşte să se aproapie de pretenţiile suporterilor arădeni.

În prezent, UTA are 20 de străini în lot şi se alfă pe locul 14, ultimul care asigură prezenţa la barajul de rămânere/promovare în Superligă. Cu toate acestea, echipa pregătită de Mircea Rednic nu a mai pierdut de cinci etape, perioadă în care a remizat cu pretendente la play-off, precum Farul, Petrolul, sau Rapid.

În egalul de la Ovidiu, UTA a folosit nu mai puţin de opt jucători străini, doi dintre ei contribuind decisiv la golurile semnate de arădeni. Ofosu a dat două pase decisive, iar slovacul Fabry a marcat al doilea gol al UTA-ei.

”Armata” de străini din Superligă, pusă la zid în direct ”Chiar nu au pe ce să cheltuie banii?”

Inviaţi în studioul Orange Sport, Iulian Miu şi Emil Grădinescu au avut păreri contradictorii în ceea ce priveşte numărul mare străini din Superligă. În opinia fostului jucător de la Steaua, fotbaliştii români sunt lipsiţi de valoarea, în timp ce comentatorul Orange Sport a susţinut că sportul din România este în cădere liberă din cauza investiţiilor reduse în centrele de copii şi juniori.

Iulian Miu: Fabry are calitate şi te ajută. Eu cred că este o lipsă de valoare la fotbaliştii noştri, trebuie să fim destul de sinceri şi să lucrăm la copii şi juniori. Este un pasator. 

Emil Grădinescu: Este un campionat plin de străini. Mă întreb. UTA de ce aduce atâţia străini, când este o zonă cu potenţial fotbalistic străin? Am înţeles că sunt şi bani care vin din fondul comunităţii, pe lângă investitorul privat. Chiar nu aveţi pe ce cheltui banii? De ce banii ăştia nu se duc pe formarea de copii şi juniori? Asta este singura cale pentru a creşte fotbalul. Situaţia asta şi în handbal, şi la rugby, sporturi care se duc de râpă. 

Afla mai multe despre: utasuperligăemil grădinescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare