Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre situaţia lui Valentin Ţicu după suspendarea-record: "Trece printr-o perioadă..." | EXCLUSIV

Ultimele detalii despre situaţia lui Valentin Ţicu după suspendarea-record: "Trece printr-o perioadă..." | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Suspendat timp de 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF după ce l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu de la Hermannstadt, Valentin Ţicu (23 de ani) "trece printr-o perioadă foarte grea". Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului Ploieşti, a dat ultimele detalii despre situaţia fundaşului.

Trecut pe bară timp de 16 etape, o suspendare-record dictată de Comisia de Disciplină a FRF după accidentarea gravă suferită de Dragoş Iancu, Valentin Ţicu aşteaptă recursul Petrolului la decizia iniţială, dar Valentin Ţicu "e dornic să revină".

Claudiu Tudor, ultimele detalii despre situaţia în care se află Valentin Ţicu: "Trece printr-o perioadă grea"

Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a oferit pentru Orange Sport ultimele detalii în privinţa situaţiei lui Valentin Ţicu. Fundaşul stânga al Petrolului a primit o suspendare-record de 16 etape, iar acum "trece printr-o perioadă grea şi e dornic să revină".

Oficialul a spus că clubul de pe "Ilie Oană" este în aşteptarea motivării deciziei Comisiei de Disciplină a FRF în cazul suspendării lui Ţicu şi că, în mod cert, Petrolul va face recurs pentru reducerea pedepsei fundaşului Valentin Ţicu.

"Cu siguranţă avem mare încredere în comisie şi facem recurs. Motivarea încă n-a venit, dar cu siguranţă facem recurs. Aşteptăm cu nerăbdare să-l revedem pe teren. (...) Ţicu e dornic să revină, dar e doar demoralizat când îi vede pe băieţi că joacă, se bucură, se pregătesc de meci. Trece printr-o perioadă foarte grea", a spus Claudiu Tudor pentru Orange Sport.

  • 3 - trei pase de gol are Valentin Ţicu în cont în 10 meciuri (816 minute) jucate în acest sezon cu Petrolul

Afla mai multe despre: petrolulvalentin ticususpendaredetaliiclaudiu tudor 

viewscnt
Articole similare