Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„FCSB trebuia să înceapă din Liga 4!” Contre în direct între Iulian Miu şi Emil Grădinescu: „Lasă-mă, mă, în pace!” | EXCLUSIV

„FCSB trebuia să înceapă din Liga 4!” Contre în direct între Iulian Miu şi Emil Grădinescu: „Lasă-mă, mă, în pace!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Iulian Miu, expertul Orange Sport, şi Emil Grădinescu, comentatorul Orange Sport, au avut un schimb de replici intens pe seama conflictului dintre FCSB şi CSA Steaua.

„FCSB trebuia să înceapă din Liga 4!” Contre în direct între Iulian Miu şi Emil Grădinescu: „Lasă-mă, mă, în pace!” | EXCLUSIV

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017. 

Iulian Miu, care este oficial al Stelei, şi Emil Grădinescu s-au contrat în direct, fiecare având un punct de vedere diferit în privinţa acestei speţe.

Emil Grădinescu: „Bineînţeles că FCSB are voie să folosească palmaresul. E aceeaşi echipă! Decizia e modestă valoric, din punct de vedere juridic. Instanţa nu a judecat niciodată o asemenea speţă. E nevoie de o instanţă sportivă. Instanţa s-a băgat într-o treabă în care nu are competenţe.

Din punct de vedere sportiv, ce se ştie la UEFA şi ce se va şti, probabil, la TAS, e că echipa asta nu şi-a încetat existenţa nicio secundă. Nu poţi lua palmaresul de la o echipă să-l dai unei instituţii. Unde în lume s-a întâmplat aşa ceva? Iei palmaresul unei echipe care a luptat pe teren şi-l dai unei Unităţi Militare? Doamne fereşte!” 

Iulian Miu: „În mare parte era aceeaşi (n.r. - sentinţă), nu? S-a schimbat ceva? Cam aceeaşi. Vedem exact, a apărut motivarea? În 2003 s-a făcut o societate care nu are nicio treabă nici cu AFC, nici cu Steaua. În timpul sezonului, s-a făcut această societate cu un nou CIS (n.r. Certificat de Identitate Sportivă) şi un nou CIF (n.r. Certificat de Identitate Fiscală)...

Nu ai voie aşa ceva, trebuia s-o iei din Liga 4. Nu are ce să continue, că e o nouă echipă. A intrat în prima ligă, iar nimeni nu ştie cum, iar lucrurile astea s-au întâmplat, iar justiţia...", a spus Iulian Miu, moment în care Emil Grădinescu a intervenit. 

Emil Grădinescu: „Lasă-mă, mă, în pace. Dar de ce nu te ocupi tu de echipa ta de juniori, că faci bine ce faci acolo. Nu te băga în chestiile astea, că nu are rost. Cif e ăla cu care dai pe chiuvetă”

Iulian Miu: „Ştiu că cineva de acolo a trimis către Steaua şi ştiu că domnul Boroi a refuzat. I s-a cerut să folosească şi i s-a refuzat acelei persoane dreptul să folosească numele Steaua şi s-a folosit în continuare. În 2003 s-a făcut o nouă societate? S-au dat jucătorii liber de domnul Păunescu de la AFC şi i-a luat liberi de contract pe FC Steaua, pe care a făcut-o?”

Afla mai multe despre: csa steauafcsbiulian miuemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare