Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a reacţionat după ce Victor Piţurcă a declarat că vrea să se implice la Steaua. ”Aş vrea să-i văd!”

Gigi Becali a reacţionat după ce Victor Piţurcă a declarat că vrea să se implice la Steaua. ”Aş vrea să-i văd!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (67 de ani) nu se arată impresionat de anunţul făcut, joi, de către Victor Piţurcă (67 de ani), cu privire la implicarea la CSA Steaua.

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat că îşi doreşte să se implice activ la Steaua, alături de foştii săi colegi din ”Generaţia Sevilla”.

În acelaşi timp, ”nea Piţi” intenţionează să mai coopteze în echipa administrativă şi câţiva oameni de afaceri potenţi, care să readucă Stelei strălucirea de altădată.

Gigi Becali a reacţionat: ”Aş vrea să-i văd ce vor face la echipă”

Chiar dacă nu a dorit să intre mai amplu în acest subiect, Gigi Becali a recunoscut că ar fi curios să vadă cum va decurge planul lui Victor Piţurcă, dacă este sau nu posibilitatea ca Steaua să iasă din ”noroi”.

Patronul de la FCSB nu pare îngrijorat de revenirea rivalei şi mizează foarte mult pe faptul că suporterii sunt de partea sa în acest ”război” infinit.

Nu mă interesează ce vrea să facă Victor Piţurcă. Dar, parcă totuşi aş vrea să îi văd eu pe ei, că sunt şase-şapte inşi, nu e treaba mea, ce vor face ei la echipă?

Vor să conducă şi să decidă pe banii altuia? Piţi ştie bine care e Steaua adevărată, că a fost şi antrenor la ea sau nu a fost? Lăcătuş ştie bine care e Steaua adevărată că a fost şi preşedinte la ea sau nu a fost? Să facă tată ce vor. Să aducă şi banii lor de acasă dacă vor, dar să dea mai repede drumul la treabă.

Oricum suporterii ştiu care e Steaua adevărată. Să îi caute repede Piţi pe ăia cu milioanele, că repede vor veni ăia să bage milioane şi milioane de euro, dar să conducă alţii pe banii lor, nu?

Eu îmi vad de treaba mea că nu mai interesează pe mine ce spune unul şi altul. Suporterii ştiu adevărul, iar eu în Ghencea am băgat bani, şi nu puţini, iar noi aducem acolo pe stadion multă lume”, a declarat Gigi Becali, la prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalivictor piturcasteaua 

viewscnt
Articole similare