Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a făcut anunţul: ”Vrem să preluăm Steaua! Aducem oameni cu bani”

Victor Piţurcă a făcut anunţul: ”Vrem să preluăm Steaua! Aducem oameni cu bani”

Fotbal

Comentarii

Victot Piţurcă (67 de ani) a făcut un anunţ care le oferă din nou speranţe suporterilor de la CSA Steaua Bucureşti.

Fostul selecţioner a afirmat că este gata de a-şi pune în aplicare planul de a o prelua pe Steaua şi de a o duce acolo unde îi este locul, dacă se doreşte cu adevărat acest lucru.

Victor Piţurcă vrea să revitalizeze Steaua

În acest moment, CSA Steaua Bucureşti este un club departamental, de drept public, ce nu are dreptul de promovare în Superligă.

Pentru a primi acest drept, CSA trebuie să-şi schimbe forma de organizare: dintr-un club de drept public, într-unul privat. 

Până în acest moment, toţi oamenii de afaceri care s-au interesat de situaţia de la CSA au făcut pasul înapoi, într-un final. Nu se cunosc exact motivele, însă se speculează că aceştia au refuzat să investească bani într-un club în care ar urma să n-aibă ultimul cuvânt.

Cu toate acestea, Victor Piţurcă nu pare îngrijorat de acest aspect, în care Armata va încerca să-şi impună punctul de vedere. 

Fostul atacant este gata să se alieze cu o parte dintre foştii săi colegi de la Steaua, să mai aducă câţiva oameni cu bani şi să repună pe picioare uriaşul club.

În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas, să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm, să vedem dacă îşi doresc. 

Noi, generaţia care a câştigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilităţi financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriţi lucrul ăsta?”, a declarat Victor Piţurcă, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: victor piturcaarmatasuperliga 

viewscnt
Articole similare