Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grădinescu a scos de la Miu salariile de la CSA Steaua! Sumele l-au surprins: "Nu cred, nu. Şefii voştri iau bine, nu?" | VIDEO

Grădinescu a scos de la Miu salariile de la CSA Steaua! Sumele l-au surprins: "Nu cred, nu. Şefii voştri iau bine, nu?" | VIDEO

Steaua

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, şi comentatorul Orange Sport, Emil Grădinescu, au purtat un dialog despre fotbalul românesc la nivel de copii şi juniori. Fostul fotbalist a cerut măsuri, inclusiv salarii mai bune pentru antrenori, în timp ce Emil Grădinescu a avut o curiozitate în privinţa remuneraţiilor de la CSA.

Ce salarii sunt la Steaua Bucureşti, în rândul antrenorilor

Imediat după Farul - UTA 2-2, în Superliga, Emil Grădinescu a taxat "armata" de străini pe care o antrenează Mircea Rednic şi consideră că echipele din fotbalul românesc ar trebui să se bazeze în mare parte pe jucători autohtoni. 

Iulian Miu, care ocupă la CSA Steaua o funcţie în cadrul academiei de copii şi juniori, a cerut măsuri, pentru ca fotbaliştii români să fie crescuţi la nivelul puterilor din vestul Europei. Oficialul "militarilor" şi-ar dori ca antrenorii să fie motivaţi cu salarii mai bune, iar jucătorii să beneficieze de educaţie pe toate planurile. 

A fost momentul în care comentatorul Orange Sport a avut o curiozitate în privinţa salariilor antrenorilor care se ocupă de copiii şi juniorii de la Steaua Bucureşti. 

Salariile antrenorilor de la CSA Steaua: "Sunt sub 5.000 de euro? / Poate 5.000 de lei"

Miu: Că tot vorbeam despre străini, au apărut mulţi străini şi în Liga 2 şi, dacă mulţi copii nu pot juca în Liga 1, nu pot juca nici în Liga 2. Trebuie făcut ceva la nivelul juniorilor, dar aici mă refer şi la antrenori, ca să fie mai bine plătiţi, cu preparator fizic, cu multe. 

Grădinescu: Ce salarii aveţi voi acolo la CSA?

Miu: Nu sunt salarii... Sunt salarii decente, dar uşor, uşor am pus nişte baze. 

Grădinescu: Sunt sub 5.000 de euro?

Miu: Cu mult. La juniori?

Grădinescu: La antrenori mă refer.

Miu: Poate 5.000 de lei. 

Grădinescu: Nu cred, nu...

Miu: 3.000 (n.r. - lei), 4.000 (n.r. - lei), dar stai că sunt unii care abia îi iau şi pe ăştia în ţară. Noi aici trebuie să vorbim, să mai stăm de vorba. 

Grădinescu: Dar şefii voştri iau bine, nu? Şef de secţie, şefii.

Miu: (n.r. - zâmbeşte) Nu aş vrea să vorbesc, vreau să vorbesc despre tot fotbalul românesc. Să vină nişte specialişti să implementeze câte ceva, câte terenuri sunt, dacă aceşti copii au un plan de nutriţie. Trebuie să abordăm lucrurile ca afară, dacă nu vorbim despre nutriţie, educaţie, despre cum vom face antrenamentele şi cum îi aducem pe copii să facă faţă măcar la Liga 3, înseamnă că e o problemă cu noi toţi. 

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017. 

Afla mai multe despre: emil gradinescuiulian miusalarii csa steaua 

viewscnt
Articole similare