Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nice a luat o decizie surprinzătoare, după suspendarea lui Youcef Atal pentru implicarea în conflictul Israel-Hamas

Nice a luat o decizie surprinzătoare, după suspendarea lui Youcef Atal pentru implicarea în conflictul Israel-Hamas

Ligue 1

Comentarii

OGC Nice a decis să nu conteste suspendarea fotbalistului Youcef Atal, venită miercuri după ce jucătorul a postat un mesaj legat de conflictul dintre Israel şi Hamas, informează RMC Sport.

OGC Nice nu va face apel după suspendarea lui Atal 

Atal, vizat de o anchetă preliminară pentru "apologia terorismului", a fost suspendat şapte meciuri de către Comisia de Disciplină a ligii franceze. Atal este suspendat şi de clubul său. Internaţionalul algerian a şters rapid postarea din social media şi a prezentat scuze, dar clubul său a decis, la 18 octombrie, să-l suspende până la noi ordine.

Începând din 14 octombrie, s-au înmulţit reacţiile la distribuirea pe contul de Instagram al fotbalistului a unei înregistrări video în care un predicator face, potrivit acuzatorilor săi, comentarii antisemite care îndeamnă la violenţă. 

Deoarece jucătorul a şters videoclipul, AFP nu a putut verifica în mod independent conţinutul exact al acestuia. În videoclipul păstrat de Conseil représentatif des institutions juives de France (Crif), predicatorul se arată emoţionat de soarta civililor din Gaza şi cere "o zi neagră pentru evrei" şi ca aceştia să nu poată "înălţa steagul lor în Gaza".

 

Afla mai multe despre: youcef atalniceisrael hamas 

viewscnt
Articole similare