Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu, ironizaţi: „O să mergem la EURO, dar să avem grijă să nu fim «stejari» pe acolo!”

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu, ironizaţi: „O să mergem la EURO, dar să avem grijă să nu fim «stejari» pe acolo!”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala româniei are şanse mari de calificare la EURO 2024, însă Sorin Cârţu are mari emoţii în ceea ce priveşte prestaţia tricolorilor de la turneul final.

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu, ironizaţi: „O să mergem la EURO, dar să avem grijă să nu fim «stejari» pe acolo!”

România mai are de jucat două meciuri din actuala de campanie de calificare la EURO 2024. Cele două dueluri vor fi decisive pentru elevii lui Edi Iordănescu: în deplasare cu Israel şi acasă cu Elveţia.

Pentru a păstra şanse reale de calificare, tricolorii trebuie să evite înfrângerea în duelul cu Israel, care va fi, cel mai probabil, principala rivală în drumul spre Germania, acolo unde va avea loc turneul final în 2024.

Sorin Cârţu, fostul preşedinte de la Universitatea Craiova, este optimist că România va fi prezentă la Campionatul European, dar speră să nu încaseze înfrângeri usturătoare acolo, pe modelul „stejarilor” la Cupa Mondială de Rugby.

„Probleme vor fi, că aşa e la fotbal. Cu Israel joci pe teren neutru. Dacă tu nu poţi scoate un rezultat pozitiv pe teren neutru, fără aportul spectatorilor, plus situaţia de-o au ăia la ei acasă... Tu trebuie să speculezi conjunctura.

Ai toate cărţile puse jos. Dacă-ţi pui piedică şi la momentul ăsta... Bine, speranţe multe pentru Euro nu sunt, să nu fim "stejari" pe acolo (râde)!”

Am fost întrebat cine e MVP-ul meciului cu Andorra. Doamne! Cum să fii preocupat cine a jucat cel mai bine cu Andorra?! Da, au fost goluri frumoase, dacă le făceai în altfel de partide, jos pălăria! Cum a tras Stanciu, la gol, 90 şi ceva la sută dintre portari n-o scoteau. Dar trebuie în meciuri cu miză!

Asta cu norocul lui Edi Iordănescu nu mă apuc să discut. Şi eu sunt credincios, dar nu epatez. Fiecare are credinţa lui, fiecare să facă orice ce vrea. Nu-l pot caracteriza ca norocos pe Edi, a avut conjuncturi favorabile sau nefavorabile”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalasorin cartueuro 

viewscnt
Articole similare