Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superligă la care Gicu Grozav îşi va încheia cariera: „Nu avem emoţii, e ataşat de acest club şi aici se va lăsa de fotbal!” | EXCLUSIV

Echipa din Superligă la care Gicu Grozav îşi va încheia cariera: „Nu avem emoţii, e ataşat de acest club şi aici se va lăsa de fotbal!” | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului Ploieşti, este sigur că Gicu Grozav (33 de ani) îşi va încheia cariera de fotbalist la formaţia din Prahova.

Echipa din Superligă la care Gicu Grozav îşi va încheia cariera: „Nu avem emoţii, e ataşat de acest club şi aici se va lăsa de fotbal!” | EXCLUSIV

Întors la Petrolul în vara lui 2022, Gicu Grozav a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai „lupilor galbeni”, iar plăcerea de a juca fotbal este în continuare la cel mai înalt nivel pentru mijlocaş. De aici vine şi siguranţa preşedintelui de la Ploieşti, care este convins că fotbalistul nu va mai juca pentru nicio altă echipă.

„Nu avem emoţii, sper că se va lăsa de fotbal la Ploieşti, e ataşat de acest club şi probabil că şi el îşi doreşte să-şi încheie cariera aici şi să continue evoluţia bună de la Craiova”, a declarat Claudiu Tudor, preşedintele de la Petrolul Ploieşti pentru Orange Sport. 

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Gicu Grozav, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 30 goluri şi 6 assisturi sunt cifrele lui Gicu Grozav în cele 102 de meciuri jucate în toată cariera pentru Petrolul Ploieşti

Ultimele detalii despre situaţia lui Valentin Ţicu după suspendarea-record: "Trece printr-o perioadă..." | EXCLUSIV

Suspendat timp de 16 etape de Comisia de Disciplină a FRF după ce l-a accidentat grav pe Dragoş Iancu de la Hermannstadt, Valentin Ţicu (23 de ani) "trece printr-o perioadă foarte grea". Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului Ploieşti, a dat ultimele detalii despre situaţia fundaşului.

Trecut pe bară timp de 16 etape, o suspendare-record dictată de Comisia de Disciplină a FRF după accidentarea gravă suferită de Dragoş Iancu, Valentin Ţicu aşteaptă recursul Petrolului la decizia iniţială, dar Valentin Ţicu "e dornic să revină".

Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a oferit pentru Orange Sport ultimele detalii în privinţa situaţiei lui Valentin Ţicu. Fundaşul stânga al Petrolului a primit o suspendare-record de 16 etape, iar acum "trece printr-o perioadă grea şi e dornic să revină".

Oficialul a spus că clubul de pe "Ilie Oană" este în aşteptarea motivării deciziei Comisiei de Disciplină a FRF în cazul suspendării lui Ţicu şi că, în mod cert, Petrolul va face recurs pentru reducerea pedepsei fundaşului Valentin Ţicu.

"Cu siguranţă avem mare încredere în comisie şi facem recurs. Motivarea încă n-a venit, dar cu siguranţă facem recurs. Aşteptăm cu nerăbdare să-l revedem pe teren. (...) Ţicu e dornic să revină, dar e doar demoralizat când îi vede pe băieţi că joacă, se bucură, se pregătesc de meci. Trece printr-o perioadă foarte grea", a spus Claudiu Tudor pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: gica grozavpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare