Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Alexa, demisie în direct? ”Mă gândesc să nu mai continui. Rezultatul contează, în rest e vrăjeală”. Prima reacţie: ”Nu te-a condamnat nimeni”

Dan Alexa, demisie în direct? ”Mă gândesc să nu mai continui. Rezultatul contează, în rest e vrăjeală”. Prima reacţie: ”Nu te-a condamnat nimeni”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la Dan Alexa a tras concluziile după eşecul la scor suferit pe terenul lui Sepsi şi a anunţat că va renunţa la postul său.

FC Botoşani a pierdut partida cu Sepsi, scor 2-5, în etapa a 13-a din Superliga României.

A fost un meci în care oaspeţii moldoveni au găsit de două ori drumul spre poarta adversă, dar au şi încasat cinci goluri.

Astfel, Botoşani rămâne ultima în campionat, cu doar şase puncte acumulate şi zero în dreptul victoriilor.

Dan Alexa are în vedere demisia de la FC Botoşani: ”Sunt principalul vinovat”

La finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, Dan Alexa a anunţat că se gândeşte serios să-şi dea demisia din funcţia de antrenor principal al botoşănenilor.

”Chirurgul” a precizat că va avea avea o discuţie între patru ochi cu finanţatorul Valeriu Iftime cu privire la viitorul său pe banca formaţiei din Moldova.

"Vorbind strict de joc cred că au fost două reprize total diferite. Una în care am arătat bine, am luat gol uşor, mai lipsea să ne dăm autogol.

Sunt principalul vinovat pentru ce s-a întâmplat azi, pentru schimbările făcute. Eşecul e al meu. Ratăm uşor, asta e. Un eşec pe care mi-l asum.

Mă gândesc să nu mai continui, pentru că am avut o relaţie bună cu domnul Iftime, doar că sunt lucruri care nu-mi plac, ceva nu merge şi atunci cred că cel mai corect faţă de el ar fi asta.

Din păcate, am avut meciuri bune, n-am reuşit să câştigăm. Azi, o repriză am fost peste Sepsi, doar că se pierde. Îmi asum acest eşec. Îmi pare rău că nu pot da mai mult.

Voi avea o discuţie domnul Iftime şi vedem ce e de făcut. în situaţia asta nu se mai poate continua, e foarte greu să ai diferenţele astea în meci, o repriză bună şi o repriză execrabilă. Rezultatul contează, pe noi ne ţin rezultatele, în rest e vrăjeală. Asta e”, a declarat Alexa, după meci.

Aflat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a ţinut să-l contrazică:

”Avem... (n.r. o demisie?) După cum a pus problema... Am corelat vorbele cu aspectul. Adică de ce te apuci să vorbeşti la televizor că până la urmă nu te-a condamnat nimeni”. 

Mihai Stoica, colegul de studio, a intervenit: ”E posibil să fie umbra cuiva din trecut”. Vochin a întrebat: ”Croitoru?”. ”Posibil”, a concluzionat Stoica.

Dan Alexa a fost instalat pe banca Botoşaniului la 1 septembrie 2023 şi a disputat şapte partide, reuşind doar trei remize şi patru eşecuri.

Afla mai multe despre: botosanidan alexademisie dan alexa 

viewscnt
Articole similare