Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dat verdictul: ”Cel mai bun jucător din România. Păcat că patronul nu i-a dat drumul pe bani mulţi”

Gică Hagi a dat verdictul: ”Cel mai bun jucător din România. Păcat că patronul nu i-a dat drumul pe bani mulţi”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a numit cel mai bun fotbalist din România. I-a fost antrenor, dar are şi un mare regret în ceea ce-l priveşte pe acesta.

Gică Hagi: ”Un jucător mare trebuie să meargă afară”

Gică Hagi l-a lăudat pe Florinel Coman, care tocmai a suferit o accidentare în timpul meciului dintre FCSB şi FC Voluntari (0-0).

”Regele” l-a avut sub comanda sa pe Coman până în 2017, când l-a vândut celor de la FCSB. A primit de la Gigi Becali trei milioane de euro în schimbul jucătorului.

Din acel moment, Florinel Coman şi-a dorit să câştige un titlu şi cu echipa bucureşteană, dar încă nu şi-a realizat momentan visul.

Totuşi, Gică Hagi nu şi-a uitat fostul elev, pe care l-a elogiat şi în privinţa căruia are şi un regret: faptul că acesta nu a reuşit să plece de la FCSB când Gigi Becali a avut oferte de milioane de euro pentru el.

”Mă uit la orice jucător, la orice meci se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toţi jucătorii şi la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea şi trebuie să fim atenţi la tot ce mişcă.

Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat deoarece merită. Ne-a demonstrat că este un jucător foarte bun, un jucător care face diferenţa, probabil cel mai bun jucător acum din România.

Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipele mari, să arate acolo, dar el are un potenţial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulţi. Păcat mare”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: gica hagifarulfcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare