Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt supărat”. Impresiile lui Dan Alexa, după FC Botoşani - FCSB 0-1. Pe cine a remarcat de la învingători: ”Jucători de mare calitate”

”Sunt supărat”. Impresiile lui Dan Alexa, după FC Botoşani - FCSB 0-1. Pe cine a remarcat de la învingători: ”Jucători de mare calitate”

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Dan Alexa (43 de ani), a tras concluziile după eşecul suferit în faţa FCSB-ului, vicecampioana din Superligă.

FC Botoşani a fost învinsă, pe teren propriu, de FCSB, scor 0-1, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Unicul gol al meciului de la Botoşani a fost marcat în minutul 23 de Lixandru, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Florinel Coman.

Partida a avut ritm, ambele echipe au avut ocazii, iar portarul gazdelor, Răzvan Ducan, a reuşit mai multe parade, salvându-şi echipa de primirea a câteva goluri.

În minutul 90+1, şi Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună la Mouaddib, iar scorul final a înclinat în favoarea bucureştenilor.

Reacţia lui Dan Alexa: ”FCSB are jucători de mare calitate”

La capătul partidei, Dan Alexa a fost mulţumit de jocul echipei sale, dar dezamăgit că acesta nu aduce şi mai multe puncte în clasament.

Totodată, antrenorul Botoşaniului a remarcat în mod special doi jucători de la FCSB: pe Florinel Coman şi Darius Olaru.

”Cel puţin o repriză a doua bună spre foarte bună. E greu să obţii ceva împotriva Stelei (n.r. FCSB) dacă nu dai gol, asta e prima condiţie. Am ratat nişte situaţii, am întârziat ultima execuţie.

E foarte greu să obţii ceva. FCSB are jucători de mare calitate, şi aici îi evidenţiez pe Coman şi Olaru, care au făcut diferenţa pe faza ofensivă.

A fost un joc bun al nostru, am dominat în multe momente, dar sunt supărat, o înfrângere este o înfrângere. Nu mă încălzeşte cu absolut nimic faptul că am jucat bine, că Steaua (n.r. FCSB) a tras de timp.

Echipa asta are nevoie de puncte. Din păcate, am luat gol la o fază fixă. Sunt supărat, puteam mai mult, puteam să dăm cel puţin un gol.

Am fost supărat pe o decizie a arbitrului, dar până la urmă nu cred că a influenţat cu nimic rezultatul, asta este realitatea. Cred că a fost un arbitraj bun. Sunt trist pentru că o înfrângere este o înfrângere indiferent cu cine joci.

Nu cred că ar fi jucat mai bine dacă terenul ar fi fost mai bun, dar vreau să îi felicit, au jucători de mare calitate, mai ales Coman şi Olaru. Sunt jucători care fac diferenţa, tot timpul trebuie să te aştepţi că vor face ceva”, a declarat Alexa, după meci.

În clasament, FC Botoşani este lanterna roşie a campionatului, ocupând ultimul loc, cu şase puncte.

Afla mai multe despre: botosanidan alexasuperliga 

viewscnt
Articole similare