Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Care e diferenţa dintre faza mea şi a lui Mitriţă?”. Vadim Raţă, iritat după Voluntari - Universitatea Craiova 0-0: ”Pentru mine e penalty clar. Contact a existat”

”Care e diferenţa dintre faza mea şi a lui Mitriţă?”. Vadim Raţă, iritat după Voluntari - Universitatea Craiova 0-0: ”Pentru mine e penalty clar. Contact a existat”

FC Voluntari

Comentarii

Jucătorul celor de la FC Voluntari, Vadim Raţă (30 de ani), a tras concluzii dure după remiza albă cu Universitatea Craiova.

FC Voluntari a încheiat la egalitate cu Universitatea Craiova, pe teren propriu, scor 0-0, în etapa a 12-a din Superligă.

La Voluntari, prima fază periculoasă pentru unul dintre cei doi portari a venit abia în minutul 49. 

Mitriţă a fost faultat în careu de Cristian Paz şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalty. 

A executat tot Mitriţă, dar portarul ilfovenilor, Jesus Fernandez, a apărat şutul mijlocaşului craiovean. 

Nici în continuare meciul nu a excelat în ocazii şi s-a terminat 0-0.

Vadim Raţă a izbucnit la adresa arbitrajului: ”Nu am vrut să mai discut cu centralul, pentru că aveam galben”

Dar ilfovenii au cerut şi ei un penalty după intevenţia lui Screciu din minutul 81, cel mai vocal fiind Vadim Raţă, chiar cel aflat în duelul cu jucătorul Craiovei.

Arbitrul Adrian Cojocaru nu a considerat că ar fi vorba de ceva neregulamentar şi a lăsat jocul să continue.

Jucătorul celor de la Voluntari şi-a arătat nemulţumirea faţă de arbitraj şi la finalul meciului, considerând că echipa gazdă a fost dezavantajată.

”Sunt supărat, am meritat mult mai mult. Am avut câteva ocazii, am avut şi o fază la care nu înţeleg care e diferenţa dintre mine şi Mitriţă. Pentru mine e penalty clar. Arbitrii au zis că nu a fost contact. Screciu mi-a zis ’eu las piciorul şi tu te loveşti de mine’. Contact a existat.

Care e diferenţa dintre faza mea şi a lui Mitriţă? Cu Farul am avut penalty clar, dar, la fel, nu am primit nimic. Acelaşi arbitru, nu înţeleg care e chestia.

Nu am vrut să mai discut cu centralul, pentru că aveam galben şi data trecută, cu Farul, am mers la el să îl întreb de ce nu se uită la VAR şi de ce nu a dat penalty şi mi-a dat direct galben. Să mă duc acum şi să iau al doilea galben nu era ok, am zis mai bine să... Eram nervos, dar asta e.

Chiar nu înţeleg fazele astea, muncim pe teren, ne lăsăm sănătatea pentru familiile noastre, pentru copiii noştri, să câştigăm un ban, am avut o primă bună pentru meciul ăsta. Puteam să iau banii şi să îi duc acasă la copiii şi la soţia mea, dar nimic”, a declarat Raţă, după meci.

Astfel, în urma acestui rezultat, FC Voluntari se află pe poziţia a 12-a, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: voluntarivadim ratasuperliga 

viewscnt
Articole similare