Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dragoş Bon a explicat de ce Mitriţă e bătut penalty-ul + motivul pentru care Andrei Ivan a fost rezervă neutilizată

Dragoş Bon a explicat de ce Mitriţă e bătut penalty-ul + motivul pentru care Andrei Ivan a fost rezervă neutilizată
Comentarii

FC Voluntari şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 12-a a Superligii.

Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 51, când Alexandru Mitriţă a ratat o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de el.

Dragoş Bon surprinde: ”Ştiam că e greu de câştigat la Voluntari”

În urma acestui rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 12, cu 12 puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, cu 22 de puncte, la egalitate cu Rapid.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Dragoş Bon, admite că echipa sa nu se află în cea mai bună formă sportivă şi se bucură că va urma o pauză pricinuită de meciurile internaţionale.

Tehnicianul a surprins prin declaraţia conform căreia este greu de câştigat pe terenul celor de la Voluntari, în contextul în care formaţii precum Dinamo şi Poli Iaşi - din a doua jumătate a clasamentului - au reuşit acest lucru.

De asemenea, Dragoş Bon a explicat neutilizarea lui Andrei Ivan în acest duel.

Atunci când întâlneşti o astfel de echipă, trebuie să concretizezi ocaziile avute. Nici şansa nu a fost cu noi. Am ratat o lovitură de la 11 metri. Era cea mai bună situaţie de a marca. Trebuia exploatată fazele fixe. Nu am reuşit, suntem dezamăgiţi. Ne dormeam cele trei puncte. Ştiam că e un teren pe care se câştigă destul de greu. Voluntari este o echipă organizată foarte bine defensiv, care nu-ţi dă prea multe culoare.

Da, Mitriţă era primul desemnat să bată. S-a simţit ok, confortabil, a luat mingea şi cred că ar fi fost o decizie greşit să-l schimb. Ştiu că se spune că cel care a obţinut lovitura nu trebuie să o şi execute, dar dacă el s-a simţit confortabil...E un jucător care are destulă experienţă şi nu am vrut să-l schimbăm. Acum putem să spunem că n-am fost inspiraţi, dar dacă îl schimbam şi se rata vă daţi seama ce era.  Aşa e în fotbal.

Din păcate, în seara asta, nu a fost de partea noastră inspiraţia şi am pierdut două puncte. Sper ca băieţii să-şi revină după această pauză competiţională, să reuşim să ne revenim. Nu traversăm o perioadă prea bună. Nu suntem prea bune din punct de vedere mental. Şi din cauza relaţiei tensionată cu fanii, pentru că eram obişnuiţi să-i avem cu noi.

Este a doua partidă consecutivă, e decizia lor. Noi nu putem decât prin ceea ce facem pe teren să-i aducem înapoi.

Da, Ivan nu traversează cea mai bună perioadă, dar în această săptămână aiba joi s-a antrenat cu echipa. Până atunci s-a antrenat separat, a făcut un tratament, pentru că a avut o problemă la gleznă şi e clar că nu era un jucător pe care să contăm 100%”, a declarat Dragoş Bon, la finalul partidei cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: voluntari - universitatea craiovadragos bonandrei ivanalexandru mitrita 

viewscnt
Articole similare