Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Mitriţă şi-a asumat pasul greşit al Universităţii Craiova de la Voluntari. ”S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

Alex Mitriţă şi-a asumat pasul greşit al Universităţii Craiova de la Voluntari. ”S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova nu a reuşit să dubleze prestaţia bună din meciul cu FC Botoşani de etapa trecută, şi a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0.

Deşi au întâlnit cea mai slabă defensivă din Superligă, oltenii nu au reuşit să îşi creeze multe ocaziie de gol, cea mai mare dintre ele fiind penalty-ul ratat de Mitriţă în minutul 51. 

Alex Mitriţă şi-a asumat pasul greşit al Universităţii Craiova de la Voluntari.”S-au pierdut două puncte pe mâna mea”

Fostul jucător al lui PAOK a pus pe seama sa cele două puncte pierdute de olteni. Mitriţă a recunoscut că, deşi s-a mişcat bine în prima repriză, moralul său a ajuns la cote minime după penalty-ul ratat.

”(n.r. Despre Mitriţă) A fost un meci deschis. S-au pierdut două puncte pe mâna mea. Îmi asum acest lucru. (n.r. despre penalty) M-am gândit să aleg un colţ, dar portarul a ghicit. Pierdem puncte, dar în această seară nu se pune problema că nu ne-am dorit. Cu siguranţă pot mai mult. Am avut o repriză bună, dar odată cu ratarea penalty-ului am căzut puţin mental. 

Am câştigat 5-1 cu Botoşani, trebuia să câştigăm şi cu Voluntari. Chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun, puteam avea  trei puncte în buzunar”, a spus Alex Mitriţă, după meciul cu FC Voluntari.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a adunat 22 de puncte şi se află pe locul patru în Liga 1.

Afla mai multe despre: universitatea craiovavoluntarisuperligă 

viewscnt
Articole similare