Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momente dificile pentru Sefer. Mijlocaşul a schimbat oraşul în Israel, dar nu ştie dacă poate reveni în România. Care este motivul

EXCLUSIV | Momente dificile pentru Sefer. Mijlocaşul a schimbat oraşul în Israel, dar nu ştie dacă poate reveni în România. Care este motivul
Comentarii

Legitimat la Hapoel Beer Sheva, Antonio Sefer a părăsit oraşul şi a ajuns în Tel Aviv, în speranţa că va putea reveni în România cât de curând.

În urma atacurilor venite sâmbătă dimineaţă din partea grupării islamiste palestiniene asupra Israelului, spaţiul aerian a fost închis în "Ţara Sfântă".

Astfel, Antonio Sefer este, momentan, blocat în Israel. Din informaţiile obţinute de Orange Sport, mijlocaşul de 23 de ani a ajuns în Tel Aviv, în speranţa că poate reveni în România, în clipa în care zborurile vor fi reluate.

Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar duminică dimineaţă. Cursele din Tel Aviv spre Bucureşti au fost suplimentate, iar fotbalistul ar putea ajunge în România chiar la finalul acestui weekend.

"Nu mai am voie să vorbesc prea multe. Sunt ok în momentul ăsta, sunt în buncăr, aştept să vin acasă. Voi vorbi mai multe când voi veni acasă. Acum s-au liniştit puţin lucrurile, dar nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Sper să fie bine. Nu m-am gândit să revin în România la o echipă.

Nu mă gândesc la nimic, momentan, vreau doar să fiu sănătos. În fotbalul românesc nu cred că mă voi mai întoarce, mai ales că am un contract aici pe care trebuie să-l respect, nu se pune problema”, a declarat Antonio Sefer pentru Orange Sport.

Sâmbătă, în jurul orei locale 6.30, aripa armată a Hamas a lansat o ofensivă majoră numită " Potopul de la Al-Aqsa". Mii de rachete au fost lansate asupra Israelului din Fâşia Gaza. Armata israeliană a ripostat prin lansarea de atacuri aeriene.

Bilanţul victimelor ciocnirilor de sâmbătă dintre palestinieni şi israelieni a crescut la o sută de victime israeliene şi aproape 200 de palestinieni, potrivit cifrelor furnizate de ambele părţi.

Pe lângă aceste victime, Ministerul Sănătăţii al Hamas a anunţat că peste 1.600 de persoane au fost rănite, în timp ce Israelul a înregistrat 779 de persoane spitalizate.

Afla mai multe despre: romaniatel aviv 

viewscnt
Articole similare