Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul motivaţional al lui Edi Iordănescu, pus sub semnul întrebării. ”Cum să vorbeşti de spirit de sacrificiu cu Andorra şi Belarus?” | EXCLUSIV

Mesajul motivaţional al lui Edi Iordănescu, pus sub semnul întrebării. ”Cum să vorbeşti de spirit de sacrificiu cu Andorra şi Belarus?” | EXCLUSIV
Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu a anunţat lotul naţionalei României pentru meciurile din luna octombrie, cu Andorra şi Belarus. Alături de lista jucătorilor, fostul antrenor al FCSB-ului a transmis şi un mesaj motivaţional înaintea meciurile cruciale, care pot cântări foarte greu în soarta calificării.

Mesajul lui Edi Iordănescu nu l-a mişcat pe Cristi Costache

Invitat în studioul Orange Sport, fostul director de imagine al Rapidului, Cristi Costache a declarat că nu înţelege impactul atât de puternic pe care îl are textul selecţionerului, având în vedere adversarii slabi pe care urmează să îi întâlnească naţionala României.

”Ce s-a vrut a fi acest mesaj, îl plasai, de exemplu, înaintea unei grupe, cum a fost cea de la Campionatul Mondial din 1970, cu Brazilia, Cehoslovacia şi Anglia, când chiar puteai sa vorbeşti despre spirit de sacrificiu şi unitate, sau în grupa cu Italia, Cehoslovacia şi Suedia din preliminariile pentru EURO 1984.

Să vorbeşti despre spirit de sacrificiu într-o grupă cu Andorra, Belarus şi Kosovo, care te-a chinuit zdravăn... Fără mesajul ăsta nu am fi putut să abordăm meciurile cu Belarus şi Andorra?”, a spus Cristi Costache, la Orange Sport.

Edi Iordănescu strânge rândurile înaintea meciurilor cu Andorra şi Belarus

"Abordăm această acţiune cu acelaşi spirit de luptă şi unitate pe care l-am consolidat. Parcurgem o perioadă extrem de condensată dintr-un program cu ritm încărcat, dar am reuşit împreună să demonstrăm că nimic nu e prea greu când toţi suntem concentraţi total la singurul obiectiv: calificarea la EURO 2024.

În selecţie, respectăm în continuare principiile care ne-au confirmat performanţa. Am urmărit, am analizat şi am decis cu încredere deplină în tricolorii care constituie deja un nucleu cu rezultate bune pentru România.

Vă împărtăşesc mesajul cu care aştept tricolorii în pregătirea partidelor cu Belarus şi Andorra: Ne-am câştigat prin dăruire şi sacrificii poziţia, am luptat şi nu depindem de nimeni în afară de noi!

Suntem pe loc de calificare şi neînvinşi în grupă, dar să nu uităm cât de greu s-a obţinut fiecare punct, ce a însemnat fiecare secundă din această campanie! Trebuie să fim deplin conştienţi şi responsabili ACUM pentru ca nu cumva să ne iluzionăm că ne aşteaptă cineva cu 6 puncte în aceste zile!

N-am primit nimic de-a gata, ne-am câştigat prezentul iar acum trebuie să ne câştigăm şi viitorul!

Aşa cum am obţinut totul în această campanie, în ciuda îndoielilor de început, în faţa unor adversari consideraţi mai valoroşi, trecând peste slăbiciunile noastre şi devenind mereu mai buni, aşa trebuie să jucăm şi acum: cu toată fiinţa, în fiecare secundă!

Sunt convins că românii de pretutindeni vor fi cu sufletul lângă noi la meciul cu Belarus. Iar pe teren propriu, cu Andorra, vom fi şi mai puternici prin cei mai tineri suporteri din tribune. Pentru că ei sunt inima fotbalului iar noi avem responsabilitatea de a le oferi un model de performanţă şi de a le răsplăti dragostea cu bucurie." a fost mesajul lui Edi Iordănescu înaintea meciurilor cu Belarus şi Andorra.

Afla mai multe despre: edi iordănescunaţionala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare