Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime i-a pus gând rău FCSB-ului, deşi echipa sa este ultima: "Fotbalul este imprevizibil" | EXCLUSIV

Valeriu Iftime i-a pus gând rău FCSB-ului, deşi echipa sa este ultima: "Fotbalul este imprevizibil" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Finanţatorul celor de la FC Botoşani, club care se află în acest moment pe ultima poziţie în Superliga, este încrezător în vederea partidei cu FCSB, din etapa cu numărul 12 a Superligii.

FC Botoşani se află pe locul 16 în campionat, echipa patronată de Valeriu Iftime consideră că echipa sa a ajuns în această situaţie din cauza unui "accident".

Despre meciul din această etapă, cu FCSB, patronul botoşenenilor nu îşi face speranţe prea mari, dar nu ar fi surprins de un rezultat pozitiv.

"Dacă noi nu i-am bătut niciodată, am scos doar un singur el. Nu ştiu ce să spun. E greu de judecat în momentul ăsta. 

Ceea ce se întâmplă acum, la noi, e un accident. Aşa îl traduc eu. Sper să trecem peste asta. Am tot vorbit cu jucătorii.

FCSB-ul are toate argumentele din lume să fie încrezătoare, având în vedere istoricul. Numai că fotbalul este imprevizibil." a declarat Valeriu Iftime.

Legat de publicul care va asista la meciul care se va disputa la Botoşani, Iftime nu este surprins de cererea de bilete, adversarul fiind unul "in demand".

"Întotdeauna FCSB-ul vinde, oriunde în ţara asta. E în avantajul tuturor. Numai Dinamo mai făcea sold-out în trecut. Acum e greu. Mă sună tot felul de oameni, din toate judeţele limitrofe să ceară bilete la acest meci."

Valeriu Iftime explică startul dezastruos de sezon

"Nu eu cred că sunt cel mai afectat, ci cred că jucătorii pentru că starea asta, să nu câştigi niciun meci... E greu de digerat. Noi am fost obişnuiţi să fim acolo, în primele 10 echipe." a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport.

Dan Alexa a fost adus antrenor principal după plecarea lui Marius Croitoru, iar Valeriu Iftime are încredere în antrenorul adus la începutul lunii septembrie.

"Nu e nevoie de bici. Eu îl respect mult pe Dan Alexa. Părerea mea că merită toată aprecierea noastră. Nu am ce să-i reproşez. 

Tot ce se întâmplă acum este doar o strângere de rânduri. Nu are contribuţie la selecţia jucătorilor. Atmosfera e bună. 

Jocurile sunt bune, în afara celui de la Craiova, unde a fost ruşinos rezultatul. În rest nu poţi să îi reproşezi ceva. 

Sigur, toate astea au măsura lor, nu poţi să iei bătaie în continuu şi să rămânem în aceeaşi formulă." a declarat Valeriu Iftime.

 

 

Afla mai multe despre: fc botosanifcsbvaleriu iftimesuperliga 

viewscnt
Articole similare