Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O înfrângere care doare”. Gică Hagi s-a resemnat după eşecul cu CFR. ”V-am spus că nu ne batem la titlu”

”O înfrângere care doare”. Gică Hagi s-a resemnat după eşecul cu CFR. ”V-am spus că nu ne batem la titlu”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a tras concluziile la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul, pierdut de ”marinari” cu 1-3. ”Regele” a fost dezamăgit, atât de jocul ofensiv, dar mai ales de cel defensiv.

Farul, OUT din lupta la titlu. Hagi anunţă obiectivul. ”Ne luptăm pentru play-off”

”A fost un început echilibrat. Ştiam că întâlnim o echipa puternică pe teren propriu, bună la faze fixe, cu un joc vertical. Cred că după gol nu ne-am aparat aşa de bine. Cred că defensiv am făcut un meci destul de slab. Ofensiv ne-am mişcat prea puţin. Trebuia să facem mai mult.

Trebuie să găsim răspunsuri, trebuie să ne apărăm mai bine, asta este clar. Că să funcţioneze atacul, trebuie să ai mingea. Cred că CFR a fost agresivă, noi ne-am mişcat puţin, iar de aici au venit problemele.

(n.r. Care este soluţia să ieşiti din criză?) Este o înfrângere. Ştiam că jucăm contra CFR-ului. Este o înfrângere care ne doare, dar trebuie să strângem rândurile pentru că drumul este lung.

Eu v-am spus de mult că nu ne vom lupta la titlu. Acum este o certitudine. Ne luptăm pentru play-off”, a spus Gică Hagi, după meciul cu Farul.

  • Farul este pe locul şapte în play-off, cu 20 de puncte, şi a bifat al treilea meci consecutiv fără victorie. În următoarea etapă, ”marinarii” vor primi vizita lui FC Botoşani.

Afla mai multe despre: farulgică hagisuperligă 

viewscnt
Articole similare