Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu ştie ce îl macină pe ”cel mai talentat jucător al naţionalei U21”. ”Este foarte greu de suportat” | EXCLUSIV

Daniel Pancu ştie ce îl macină pe ”cel mai talentat jucător al naţionalei U21”. ”Este foarte greu de suportat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit în exclusivitate pentru Orange Sport, despre principalele motive care stau în spatele fluctuaţiilor de formă ale lui Tavi Popescu. În opinia selecţionerului naţionalei U21, ”perla” FCSB-ului este afectată de presiunea venită atât din social media, cât şi din partea patronului Gigi Becali.

”Pancone” a dat verdictul: Tavi, cel mai talentat jucător din generaţia actuală!

”Foarte mult se discută despre Tavi. Eu l-am descoperit în urmă cu două luni. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte foarte mult despre el zilnic.

Este greu de suportat presiunea asta pentru un jucător tânăr. El trebuie să îşi găsească liniştea şi bucuria de a juca fotbal. Pentru mine, este cel mai talentat din generaţia asta. E om, nu mai e copil, dar e tânăr, un adolescent în plină dezvoltare.

Presa îl analizează la sânge: ”A jucat bine, n-a jucat bine. A fost praf, n-a fost praf. Iubita mai în vârstă, mai tânără”. Nu e uşor”, a spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Orangesport.ro.

Tavi Popescu a îmbrăcat tricoul selecţionatei U21 de 11 ori, fără să marcheze vreun gol. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul FCSB-ului este cotat de Transfermarkt la 3.400.000 de euro.

Italienii au făcut marele anunţ: ”Olaru pleacă în Italia şi sunt şanse să semneze cu Monza”

Publicaţia italiană Tuttomercato24 susţine că jucătorul FCSB-ului este prima ţintă din această perioadă de mercato pentru Adriano Galliani, directorul general al Monzei. Aceeaşi sursă relatează că oficialii clubului din Lombardia sunt dispuşi să achite clauza de reziliere a lui Olaru, în valoare de 5.000.000 de euro. Dacă acest lucru se va întâmpla, Gigi Becali ar încasa de aproape 10 ori mai mult decât a plătit în 2020 (600.000 de euro). pentru transferul mijlocaşului, care juca la acea vreme la Gaz Metan Mediaş. 

Monza ocupă locul 11 în Serie A, cu 21 de puncte după 17 meciuri şi este liniştită în privinţa salvării de la retrogradare.

”Galliani pregăteşte prima mutare din această iarnă. Conform spuselor fostului director executiv de la AC Milan, acesta a pus ochii pe Darius Olaru, fotbalist ce evoluează în prezent pentru FCSB.

Delegaţii Monzei au venit personal în România pentru a-l urmări, iar mijlocaşul ofensiv a reuşit o dublă. Olaru va veni în Italia şi sunt şanse mari ca transferul să se realizeze. Clauza sa de reziliere este de 5.000.000 de euro, iar pentru FCSB ar reprezenta un tun financiar, având în vedere că a fost cumpărat pentru doar 600.000 de euro”, a notat Tuttomercato24.

Afla mai multe despre: echipa naţională u21daniel pancutavi popescufcsb 

viewscnt
Articole similare