Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a făcut al treilea transfer în iarnă! A adus vedeta de "4 milioane de euro" de la CFR Cluj. Dan Şucu: "Pot să vă confirm"

Rapid a făcut al treilea transfer în iarnă! A adus vedeta de "4 milioane de euro" de la CFR Cluj. Dan Şucu: "Pot să vă confirm"

Rapid

Comentarii

Ermal Krasniqi (25 de ani) este al treilea fotbalist transferat de Rapid, în iarnă. Acţionarul Dan Şucu a confirmat că atacantul lui CFR Cluj va juca în Giuleşti din 2024.

Rapid a făcut transferul iernii! L-a transferat pe Krasniqi de la CFR Cluj

După Florent Hasanide la KF Tirana, pentru 300.000 de euro, şi Borisav Burmaz, de la Vozdovac, pentru 400.000 de euro, Rapid Bucureşti a plătit 1 milion de euro şi pentru Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj. 

Mutarea a fost perfectată, iar Dan Şucu a confirmat informaţia, conform Fanatik. CFR Cluj încasează 4 milioane de euro şi păstrează 20% din drepturile federative ale kosovarului. 

După sezonul fără gol marcat la CFR Cluj, în a doua parte a stagiunii el va ataca podiumul cu Rapid. 

"Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului.

Îi urăm bun-venit şi sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le ştim cu toţii, locurile 1-3 şi, de ce nu, chiar şi titlul de campioană.

Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanţi, jucători competitivi, care să facă diferenţa pentru echipa noastră şi pentru minunaţii noştri suporteri.

Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giuleşti, Ermal!", a declarat Dan Şucu, potrivit sursei citate. 

Krasniqi a fost şi în atenţia FCSB, dar Gigi Becali s-a retras

"Îi place, îi place (n.r. - lui Gigi Becali de Ermal Krasniqi). Ştiu că la un moment dat ei vorbeau despre... Păi, e adevărat că nu-i avem decât pe Coman, Octavian Popescu şi Luis Phelipe, ne-ar mai trebui şi Krasniqi (n.r. - zâmbeşte). Sincer, ei (n.r. - cei de la CFR Cluj) îi aveau la momentul ăla pe Krasniqi, Petrila, Luca Mihai, Otele şi l-au luat şi pe Konoplyanka. Nu este o chestie singulară. Şi Craiova îl avea pe Ivan şi l-a luat pe Mitriţă şi amândoi trebuiau să joace. 

Sunt patroni care vor să ia neapărat un jucător. Ce să spun? Krasniqi e interesant pentru toată lumea. Am înţeles că era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio. În prima lui perioadă la CFR a fost foarte bun, după aia s-a schimbat şi sistemul... Krasniqi nu pare că ar avea viteză, dar cu mingea la picior e foarte bun", declara oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport, în urmă cu două săptămâni.  

Afla mai multe despre: dan şucuermal krasniqiermal krasniqi rapidtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare