Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al treilea transfer din Superliga la FCSB? MM: "Gigi îl place. Era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio" | EXCLUSIV

Al treilea transfer din Superliga la FCSB? MM: "Gigi îl place. Era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a rezolvat transferul lui Luis Phelipe, iar Baba Alhassan este pe drum. În ultimele zile, afaceristul a vorbit şi despre vedeta lui CFR Cluj, iar Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie, a comentat declaraţia.

Gigi Becali poate da marea lovitură pe piaţa transferurilor la FCSB: "Era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio"

FCSB este lider în Superliga, iar în această iarnă vor exista schimbări în lot. Eduard Radaslavescu şi Dorin Rotariu ar putea pleca la Hermannstadt, într-o tranzacţie în care să fie inclus Baba Alhassan. Luis Phelipe a semnat deja cu FCSB, însă marea surpriză ar putea fi reprezentată de un jucător de la CFR Cluj. 

La o zi după CFR Cluj - FCSB, Gigi Becali a spus îl place pe Ermal Krasniqi, iar dacă nu este folosit de CFR Cluj este dispus să plătească. 

Declaraţia finanţatorului FCSB a fost comentată de MM Stoica, cel care a evidenţiat faptul că în partea stângă a atacului este o concurenţă acerbă. Totuşi, oficialul a recunoscut că atacantul kosovar este un jucător interesant. 

"Îi place, îi place (n.r. - lui Gigi Becali de Ermal Krasniqi). Ştiu că la un moment dat ei vorbeau despre... Păi, e adevărat că nu-i avem decât pe Coman, Octavian Popescu şi Luis Phelipe, ne-ar mai trebui şi Krasniqi (n.r. - zâmbeşte). Sincer, ei (n.r. - cei de la CFR Cluj) îi aveau la momentul ăla pe Krasniqi, Petrila, Luca Mihai, Otele şi l-au luat şi pe Konoplyanka. Nu este o chestie singulară. Şi Craiova îl avea pe Ivan şi l-a luat pe Mitriţă şi amândoi trebuiau să joace. 

Sunt patroni care vor să ia neapărat un jucător. Ce să spun? Krasniqi e interesant pentru toată lumea. Am înţeles că era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio. În prima lui perioadă la CFR a fost foarte bun, după aia s-a schimbat şi sistemul... Krasniqi nu pare că ar avea viteză, dar cu mingea la picior e foarte bun", a declarat oficialul FCSB, MM Stoica, la Orange Sport. 

37 de meciuri, 5 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Krasniqi la CFR Cluj, însă în acest sezon kosovarul n-a marcat.  

Afla mai multe despre: mm stoicatransferuri fcsbgigi becaliermal krasniqiermal krasniqi transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare