Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu transferul lui Baba Alhassan. Ultima informaţie ”confidenţială” furnizată de FCSB | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu transferul lui Baba Alhassan. Ultima informaţie ”confidenţială” furnizată de FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Baba Alhassan (23 de ani) este o ţintă mai veche a lui Gigi Becali, care este hotărât să-şi întărească echipa în pauza de iarnă. FCSB este lider în Superligă, cu un avans de cinci puncte faţă de ocupanta locului 2, CFR Cluj.

FCSB face deja planurile pentru partea a doua a sezonului. Lider detaşat în campionat, clubul din Bucureşti pune la cale strategia pentru anul următor.

Când se va face transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Ultima veste dinspre liderul campionatului

Prima achiziţie a fost deja efectuată: Luis Phelipe, de la Poli Iaşi. Urmează a doua: Baba Alhassan, de la FC Hermannstadt.

Dar în privinţa transferului mijlocaşului de la formaţia sibiană, Mihai Stoica a oferit ultimele detalii.

”Luis Phelipe e făcut, Baba Alhassan nu a semnat. Încă nu sunt semnate actele. Discuţiile sunt aproape finalizate, dar înca nu a semnat. 

(n.r. Dacă mai sunt şi alte transferuri la FCSB) În momentul de faţă, nu. Sunt doar câţiva jucători pe care îi urmărim.

(n.r. Cât plăteşte FCSB pe Baba Alhassan) De fiecare dată când sunt întrebat de sumele de transfer, îmi place să ţinem confidenţial. Fiecare fixează preţul când vrea să vândă un jucător”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În cursul zilei de astăzi, şi Gigi Becali a vorbit despre venirea lui Baba Alhassan la FCSB.

”Nu a semnat jucătorul. Noi ne-am înţeles. Nu mai ţin minte cât am dat. (n.r. 700.000 de euro?) Nu e adevărat. Scade 100.000 de euro”, a afirmat Gigi Becali, conform Fanatik.

Cum arată cariera lui Alhassan până în momentul de faţă

Baba Alhassan ajungea în România în 2020, când semna din postura de jucător liber de contract cu Hermannstadt. 

A promovat cu trupa sibiană în Superligă în 2022, iar în primul sezon la nivelul elitei din România a impresionat. A marcat 6 goluri şi a dat două assist-uri în 30 de meciuri de campionat stagiunea precedentă.

În vârstă de 23 de ani, Baba Alhassan a jucat 19 meciuri (1269 de minute) în toate competiţiile sezonului la Hermannstadt, timp în care a marcat de două ori, fără să paseze decisiv măcar o singură dată.

Mijlocaşul este cotat la 750.000 de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com. În decembrie 2022, valoarea sa de piaţă era de 850.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbbaba alhassanmihai stoicahermannstadt 

viewscnt
Articole similare