Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A fost o brigadă din Craiova. Colţescu are casă acolo”. O nouă conspiraţie împotriva lui Gigi Becali?

”A fost o brigadă din Craiova. Colţescu are casă acolo”. O nouă conspiraţie împotriva lui Gigi Becali?

FCSB

Comentarii

Golul excepţional al lui Florinel Coman cu CFR Cluj a fost anulat de VAR, iar faza a creat polemici peste polemici după duelul din Gruia.

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superligă României.

Pe lângă reuşitele semnate de Tachtsidis (7) şi Olaru (26), meciul a avut şi o fază extrem de controversată.

Mai exact, în minutul 51, Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele.

După ce mai mulţi specialişti şi oameni de fotbal s-au exprimat cu părere la faza în cauză, Dumitru Dragomir nu putea face excepţie, astfel că şi el şi-a dat cu părerea.

”A fost gol perfect valabil. Nici nu are voie să intervină VAR-ul”

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a argumentat faptul că nu a fost fault la intervenţia lui Creţu asupra lui Otele.

Mai mult, Dragomir susţine că formaţia lui Gigi Becali a fost clar dezavantajată în meciul cu CFR Cluj din cauza brigăzii de arbitri din Craiova. Iar fostul şef al Ligii subliniază că însuşi Colţesu ar avea o casă în oraşul respectiv.

”L-a pârlit pe Gigi Becali aseară. Pot să-mi spună ce vor marii specialişti ai acestei ţări, cu toate că îl respect pe Ion Crăciunescu. (n.r. L-au pârlit?) Hai, mă, ce dracu? A fost gol perfect valabil. Nici nu are voie să intervină VAR-ul. Ştii unde s-a făcut greşeala?

Îl pârlesc ăştia, nu îl lasă să ia campionatul. (n.r. nu îl lasă Burleanu să ia campionatul pe Gigi?) Păi în momentul când a pus brigadă din Craiova. Lasă-mă în pace! Colţescu are casă în Craiova.

E de-acolo, voi îmi spuneţi mie? Şi l-a pus pe celălalt la VAR, tot din Craiova. Am vrut să-ţi dau telefon şi să-ţi zic: ‘Nu există să nu-i pârlească’”, a declarat Dragomir, conform Fanatik.

Însuşi Florinel Coman, dar şi antrenorul Elias Charalambous au comentat respectiva fază la finalul meciului.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujgigi becaliflorinel comansebastian coltescudumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare