Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman laudă CFR Cluj după egalul obţinut de FCSB: „Nu am văzut-o niciodată să joace un fotbal aşa de frumos!”

Florinel Coman laudă CFR Cluj după egalul obţinut de FCSB: „Nu am văzut-o niciodată să joace un fotbal aşa de frumos!”

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate marele derby cu CFR Cluj, scor 1-1, în Gruia.

Florinel Coman, cuvinte de laudă pentru CFR Cluj după egalul obţinut de FCSB: „Nu am văzut-o niciodată să joace un fotbal aşa de frumos!”

„Un meci foarte frumos, un meci bun. Am luat acel gol pe o greşeală, dar se întâmplă, nu e nicio problemă. M-am înţeles perfect cu Darius, am dat gol şi ăsta a fost meciul. Nici nu au fost nervi, a fost totul super. S-a anulat golul, nu ştiu ce a fost, dar nu am ce să spun.

Îmi cer scuze pentru ce am făcut meciul trecut, îmi prezint scuzele domnului Bîrsan şi îmi promit mie că nu voi mai face niciodată aşa ceva.  S-a văzut urât, mi-a fost ruşine, îmi pare rău, o spun cu toată sinceritatea, nu se va mai întâmpla. O să mă vedeţi doar ca la acest meci, nu voi mai comenta nimic.

Din păcate nu a fost gol la şutul meu. Ne-am dorit victoria, dar felicit CFR-ul pentru un meci foarte bun din punct de vedere fotbalistic. Nu i-am văzut să joace un fotbal aşa de frumos.

Am pierdut şi cu Oţelul etapa trecută pentru că ne vedeam lideri, deci noi trebuie să ne concentrăm pe victorie. Mai sunt 2 meciuri foarte grele, imprevizibile, aşa că trebuie să intrăm montaţi să câştigăm. Nu ne mai interesează decât cele 6 puncte”, a declarat Florinel Coman după meciul din Gruia.

FCSB, ironizată de suporterii ardeleni chiar înainte de startul meciului cu CFR! Cu ce au aruncat pe teren spectatorii din Gruia

Fanii celor de la CFR Cluj au ironizat-o pe rivala FCSB înainte de startul meciului din Gruia.

Pentru marele derby din Gruia, suporterii CFR-ului au adus jucării de pluş pentru a le oferi copiilor defavorizaţi. Cu această ocazie, ardelenii au strecurat şi o ironie la adresa marilor rivali. Concret, galeria celor de la CFR a profitat de această oportunitate şi a aruncat în teren cu oiţe albe de pluş, ironizându-i astfel pe cei de la FCSB.

În rest, spectatorii s-au întrecut în tot felul de jucării de pluş, obiecte care vor fi adunate şi oferite copiilor nevoiaşi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campania a fost anunţată de CFR Cluj chiar înainte de meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare