Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poli Iaşi a cerut mai mult faţă de ce a anunţat Gigi Becali pentru transferul lui Phelipe! Surpriza păstrată de moldoveni: "Nu vă ascund"

Poli Iaşi a cerut mai mult faţă de ce a anunţat Gigi Becali pentru transferul lui Phelipe! Surpriza păstrată de moldoveni: "Nu vă ascund"

FCSB

Comentarii

Preşedintele lui Poli Iaşi, Cornel Şfaiţer, a comentat trensferul lui Luis Phelipe (22 de ani) la FCSB. Conducătorul din Copou a transmis că s-a dorit un procent mai mare dintr-un transfer ulterior, însă mutarea tot s-a realizat.

Cornel Şfaiţer a oferit detalii despre transferul lui Luis Phelipe la FCSB

FCSB l-a adus pe brazilianul Luis Phelipe, care a marcat de trei ori şi a pasat tot de trei ori în acest sezon, iar Poli Iaşi s-a ales cu 200.000 de euro şi 20% dintr-un transfer ulterior, conform anunţului preşedintelui clubului din Copou. 

Datorită vârstei şi a calităţilor atacantului, Cornel Şfaiţer a încercat să obţină mai mult de pe urma mutării, însă în cele din urmă a acceptat condiţiile în raport cu Gigi Becali

"E clar. E un jucător în care am crezut, cu care am negociat din scurt, un jucător pe care şi l-a dorit FCSB. Ne-am dorit să obţinem procente, pentru că are doar 22 de ani. Îi prevăd un viitor frumos şi cred că Poli Iaşi va mai încasa bani pe urmă acestui transfer.

(n.r. Ne puteţi spune suma?) A declarat domnul Becali, 200.000 de euro şi 20% procent.  Nu vă ascund faptul că am dorit procente mai mari, dar atât am obţinut şi îmi doresc ca Luis Phelipe să aibă un parcurs bun la FCSB, pentru că este un jucător cu calitate, care sper că îşi va găşi locul în primul 11 la FCSB. Joacă pe toate poziţiile, şi număr 10, şi în bandă, se pliază pentru jucătorul FCSB-ului. 

(n.r. - Dacă îl vor afecta comentariile patronului) E un jucător plăcut de colegi, de public, de vestiar. Cred că va da totul să nu fie judecat după un meci", a declarat Cornel Şfaiţer, după Poli Iaşi - UTA 1-0, în Superliga

Poli Iaşi în înlocuieşte pe Luis Phelipe tot cu un brazilian

"Vom aduce un brazilian în locul lui Luis Phelipe. Poli Iaşi are nevoie să vândă jucători. Toată lumea vrea să producă din vânzarea din jucători, acesta este un obiectiv personal şi al clubului. Avem o datorie istorică şi avem nevoie de venituri din bani privaţi. Eu îmi doream să îl ţinem pe Phelipe mai mult pe Iaşi, sper să găsesc un jucător cel puţin la fel de interesant precum el", a mai spus Cornel Sfaiţer. 

Cât despre victoria cu UTA, conducătorul de la Poli Iaşi a analizat cele 90 de minute din Copou. 

"O victorie importantă, pentru că aveam nevoie, sufeream. Chiar dacă am dominat de multe ori în meciurile de acasă, suferim la puncte, dar iată că a venit un moment bun al nostru. Am avut două ocazii mari prin Harrison şi Buş. Victorie importantă cu o echipă cu care ne luptăm în play-out", a adăugat Cornel Şfaiţer, preşedintele lui Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: gigi becaliluis phelipetransfer luis phelipe fcsbcornel sfaiter 

viewscnt
Articole similare