Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E adevărat, l-am semnat azi!” Gigi Becali, transfer pentru titlu după 9 ani. FCSB l-a adus pe brazilianul care face furori în Superligă

„E adevărat, l-am semnat azi!” Gigi Becali, transfer pentru titlu după 9 ani. FCSB l-a adus pe brazilianul care face furori în Superligă

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit un nou transfer important pentru a reuşi în sfârşit să cucerească titlul în Superligă.

Gigi Becali, ce transfer! FCSB l-a semnat pe brazilianul care face furori în Superligă: „E adevărat!”

Este vorba despre brazilianul Luis Phelipe de la Poli Iaşi. Sud-americanul a impresionat la formaţia moldoveană în acest sezon al Superligii, motiv pentru care Gigi Becali nu a ezitat.

Patronul FCSB-ului se laudă pentru transferul realizat, mai ales că Luis Phelipe poate evolua pe mai multe posturi, fix cum îi place lui.

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai ştiu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e şi nouă fals.

Poate fi şi număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar şi un fundaş central. Luis poate juca şi în bandă. E un jucător bun”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

  • 350 de mii de euro este cota de piaţă a lui Luis Phelipe, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Valeriu Iftime nu s-a ferit de cuvinte. ”Gigi Becali nu poate face fotbal de performanţă”

Deşi relaţie dintre Valeriu Iftime şi Gigi Becali este una bună, având în vedere transferurile care s-au făcut în ultimii ani pe axa Botoşani-FCSB, finanţatorul moldovenilor consideră că şeful roş-albaştrilor greşeşte în momentul în care îi ridică în slăvi pe jucători.Mai mult decât atât, Iftime este de părere că FCSB nu va face niciodată performanţă la nivel european cu Gigi Becali patron.

“La FCSB… este un turn Babel acolo. Îmi pare rău s-o spun, dar totul depinde de domnul Becali. E inconstant, el nu poate să facă fotbal de performanţă, asta e opinia mea. Niciodată!

Face un meci bun, are două declaraţii cu care îi ridică în aer pe copiii ăia. Unde joacă mari fotbalişti la FCSB? Doar îi pompează presa. Îi sufocă. Nu eşti pregătit de competiţii mari, de aia nu se califică în Europa.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Sptfm.ro

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbluis phelipetransfer 

viewscnt
Articole similare