Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu, afectat de plecarea lui Luis Phelipe la FCSB. Mesajul tehnicianului pentru conducere: "Ce am la dispoziţie asta antrenez"

Leo Grozavu, afectat de plecarea lui Luis Phelipe la FCSB. Mesajul tehnicianului pentru conducere: "Ce am la dispoziţie asta antrenez"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 19-a a Superligii.

Shayon Harrison a marcat singurul gol al partidei, din pasa lui Alin Roman, în minutul 78. Poli Iaşi a trecut peste UTA Arad în clasamentul Superligii, la golaveraj.

Poli Iaşi, prima victorie după şase etape

Formaţia antrenată de Leo Grozavu este pe locul 11, cu 22 de puncte după 19 meciuri disputate. Victoria din meciul cu UTA Arad a pus capăt unei serii de şase meciuri fără succes, pentru ieşeni.

Grozavu a evidenţiat forma modestă prin care a trecut echipa sa dar a pus în egală măsura accentul pe faptul că echipa sa a reuşit să obţină cele trei puncte, după un meci dificil.

"Este o victorie foarte importantă, pentru că am avut o serie mai lungă de meciuri fără victorie. Fără 3 puncte, este foarte greu să poţi să speri la rămânerea în prima ligă. Sunt diferenţe foarte mici de puncte între echipe. Atunci când greşeşti, imediat eşti taxat, iar locul din clasament îţi dă fiori. Îmi felicit jucătorii pentru victorie", a spus Leo Grozavu, la flash-interviul de după meci.

Antrenorul ieşenilor a vorbit şi despre transferul jucătorului brazilian de la Poli Iaşi, Luis Phelipe, la FCSB şi a transmis un mesaj către conducerea clubului.

"Am auzit ceva (n.r. despre transferul lui Luis Phelipe, la FCSB), dar vă daţi seama, nu cunosc detalii. Eu sunt antrenor şi ce am la dispoziţie asta antrenez. Oricum, bănuiesc că nu poate să plece înainte de ultima etapă (n.r. din 2023).

Am schiţat o anumită strategie. Sper să putem să facem mai mult decât putem în momentul de faţă. Dacă ne dorim performanţă, trebuie susţinută şi din punct de vedere financiar. Dacă jucătorii care se leagă pleacă imediat, e foarte greu să-i înlocuieşti pe termen scurt. Va trebui să ne mişcăm foarte bine pe piaţa transferurilor", a declarat Leo Grozavu.

Afla mai multe despre: leo grozavuluis phelipefcsbpoli iasi 

viewscnt
Articole similare