Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joacă în străinătate şi critică selecţia lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Unde joc eu e mult mai bine decât în România”

Joacă în străinătate şi critică selecţia lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Unde joc eu e mult mai bine decât în România”
Comentarii

Bogdan Ţîru evoluează în prima ligă din Polonia, la formaţia Warta Poznan.

Joacă în străinătate şi critică selecţia lui Edi Iordănescu: „E nedrept! Nu vreau să merg mai departe”

Recent, stopper-ul a crtiicat în termeni duri selecţia făcută de Edi Iordănescu şi s-a plâns de faptul că el nu a primit mai multă atenţie. Ţîru a început sezonul la CFR Cluj, dar în septembrie a fost cedat în Polonia.

Acum, fundaşul spune că nivelul campionatului din Polonia este mult peste cel din România şi că el merită să fie în lotul echipei naţionale.

„Nu prea vreau să vorbesc despre asta. Am fost acolo, am avut 3 selecţii în echipa naţională. Pentru mine, campionatul din Polonia este mai puternic decât cel din România. Când jucam la Jagiellonia nu m-au chemat. Dar pentru mine e sfârşitul poveştii. Nu vreau să merg mai departe.

Asta simt. Îl avem şi pe Virgil Ghiţă, la Cracovia, e într-o formă bună, dar nu e niciodată la naţională. Cred că e nedrept, dar nu e decizia mea”, a spus Bogdan Ţîru într-o conferinţă de presă susţinută în Polonia.

Mesajul lui Edward Iordănescu pentru tricolori: “Nu trebuie să uităm valorile care ne-au dus la EURO”

După ce a anunţat că nu va mai avea prezenţe în media, exceptând obligaţiile regulamentare UEFA, Edward Iordănescu a decis să vorbească la FRF.tv deoarece a primit multe solicitări din partea instituţiilor media: “Respect profesia de jurnalist, însă mi-ar fi fost imposibil să onorez toate solicitările. Consider că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru toţi şi mulţumesc pentru înţelegere”.

“Toate formaţiile calificate la EURO sunt puternice, şi-au câştigat dreptul de a fi aici. Noi trebuie să rămânem echilibraţi şi realişti, să înţelegem că am crescut un nivel prin această calificare, dar încă nu suntem pregătiţi pentru obiectivul dorit la turneul final. Avem mult de muncă şi foarte puţin timp la dispoziţie, dar vom pregăti cât mai bine acest turneu final pentru că ne dorim să producem o bucurie tuturor românilor” este mesajul transmis de selecţionerul Edward Iordănescu.

Edi Iordănescu a pus în gardă inclusiv nucleul tricolorilor care a obţinut calificarea la EURO 2024, anunţând că vor fi veniri, dar pot fi şi plecări!

”Băieţii au datoria să joace etapă de etapă la cluburi şi să o facă eficient. Pentru că ne va fi foarte greu, spre imposibil, să mergem la turneul final cu un nucleu alcătuit din mai mulţi jucători care nu joacă, venind după luni de zile fără meciuri în picioare, şi să ne putem ridica la nivelul unui turneu final, cu atât mai mult să performăm. Eu am spus nişte lucruri răspicat, clar, acesta este nucleu, cu acest nucleu îmi doresc, în linii mari, să mergem la European, cu siguranţă mai pot fi intrări, dar pot fi şi ieşiri!”, a conchis selecţionerul. 

Afla mai multe despre: bogdan tiruechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare