Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mi-e ciudă". Mircea Rednic s-a uitat în jurul său după ce a pierdut la Iaşi: "Asta e valoarea campionatului"

"Mi-e ciudă". Mircea Rednic s-a uitat în jurul său după ce a pierdut la Iaşi: "Asta e valoarea campionatului"

UTA

Comentarii

Antrenorul de la UTA, Mircea Rednic, a comentat înfrângerea de la Iaşi, cu Poli. "Puriul" a fost amăgit de faptul că echipa a primit gol dintr-o fază fixă şi a privit în ansamblu şi în campionatul.

Mircea Rednic, derutat de ce s-a întâmplat în Poli Iaşi - UTA: "Mi-e ciudă"

Poli Iaşi a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia UTA Arad, într-un meci al etapei a 19-a din Superliga. Este prima victorie a ieşenilor după şase etape.

Englezul Harrison a înscris unicul gol al meciului, în minutul 78, când a trimis în plasă o pasă a lui Alin Roman, după o fază începută dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri. 

"Am avut ocazii, mai ales în prima repriză şi n-am reuşit să înscriem, dar nu e prima dată când nu reuşim să înscriem. S-au precipitat, au fost egoişti, iar exact cum am spus a fost gol pe fază fixă. Mi-e ciudă, că e un meci... Un egal era rezultatul corect, noi am dormit la faza fixă şi au înscris. În repriza a doua ne-au surprins. 

Păcat, că ei au mai avut situaţii când s-au eliberat pe zonă centrală şi n-au marcat, au marcat din fază fixă. Nu aveam voie să facem greşeala asta. 

Nu poţi spune că e o echipă iese din tipar, asta e valoarea campionatului. Vedeţi că sunt meciuri echilibrate, echipele mari cu pretenţii, cu bugete mari nu reuşesc să facă diferenţa. Se joacă atât pentru play-off, cât şi pentru play-out", a declarat Mircea Rednic, după meciul din Copou. 

 

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi uta 

viewscnt
Articole similare