Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al-Tai, partidă dificilă cu liderul din Arabia Saudită, Al-Hilal. Laurenţiu Reghecampf şi Andrei Cordea, doar pe 12 în clasament

Al-Tai, partidă dificilă cu liderul din Arabia Saudită, Al-Hilal. Laurenţiu Reghecampf şi Andrei Cordea, doar pe 12 în clasament

Stranieri

Comentarii

Al-Hilal s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul lui Al-Tai, într-un meci din etapa a 16-a a campionatului din Arabia Saudită.

Liderul din Arabia Saudită a ajuns la nouă victorii consecutive în competiţia internă şi are o serie de 16 meciuri fără înfrângere în acest sezon.

Echipa antrenată de portughezul Jorge Jesus este neinvinsă în trei competiţii, în acest sezon, în campionat, în Cupa Arabiei Saudite şi în Liga Campionilor Asiei. Gruparea din Riad şi-a creat o diferenţă de şapte puncte faţă de principala sa urmăritoare, Al Nassr.

Al-Tai a primit vizita liderului în această etapă, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a încasat două goluri în prima repriză.

Al Dawsari a înscris în minutul 20 din pasa lui Al Faraj, iar Aleksandr Mitrovic a marcat din penalty, în minutul 30. Gazdele au redus din diferenţă înainte de intrarea la vestiare, Abdullah a marcat în minutul 45+5. Andrei Cordea a fost introdus pe teren în minutul 60, în timp ce fostul atacant croat al celor de la Rapid, Marko Dugandzic, a intrat în minutul 76. Cei doi nu au putut produce egalarea, iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-2.

Reghecampf şi Cordea, deplasare pe terenul lui Burcă şi Tănase, în următoarea etapă

Al-Tai este pe locul 12 în Arabia Saudită, cu 17 puncte. În următoarea etapă, echipa lui Laurenţiu Reghecampf se va deplasa pe terenul lui Al Akhdoud, echipă la care joacă Andrei Burcă şi Florin Tănase. Al-Hilal primeşte vizita celor de la Al-Wehda.

 

Afla mai multe despre: al taial hilallaurentiu reghecampfandrei cordeaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare