Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectul interzis de Gigi Becali la antrenamentele jucătorilor de la FCSB: "Fotbalul ăsta necesită sacrificii"

Obiectul interzis de Gigi Becali la antrenamentele jucătorilor de la FCSB: "Fotbalul ăsta necesită sacrificii"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB a vorbit despre antrenamentele jucătorilor săi după dezastrul din meciul cu Oţelul, meci câştigat de echipa antrenată de Dorinel Munteanu, cu scorul de 2-0.

Becali a dezvăluit obiectul interzis la antrenamentele "roş-albaştrilor" după meciul cu Oţelul, pierdut de liderul Superligii cu scorul de 2-0.

După eşecul cu Oţelul şi un eventual eşec din deplasarea de la Cluj-Napoca, cu CFR, ardelenii se pot apropia la doar două puncte de primul loc din Superliga.

Astfel, patronul celor de la FCSB a decis să impună o măsură pe care acesta o consideră importantă în timpul antrenamentelor jucătorilor săi.

Interzicerea telefoanelor mobile a fost ideea impusă de Gigi Becali, acesta consideră că jucătorii săi ar trebui să fie concentraţi strict pe ceea ce fac şi să nu aibă vreo distragere.

„Ce cred eu că s-a întâmplat e că s-a trecut de la o oră şi 45 s-a trecut iar la o oră şi un sfert de antrenament. Acum am băgat iar o oră şi 45 de minute. La o oră şi un sfert nu merge repetiţia. Nu rămâne la capul tău repetiţia, rămâne în aer, că te duci la telefon.

Băiat deştept ăla de la Dinamo. Vii la antrenament să munceşti, nu eşti telefonist. Vii la treabă, lasă telefonul în maşină şi îl iei când te duci acasă. Oamenii la strung şi la fabrică au telefon? unde există aşa ceva? Când ăla sapă are telefon la ureche? Lasă, bă, telefonul în maşină!

Aş vrea să fac asta, dar nu pot. Ordin se poate da la Dinamo, o echipă rănită, sunt jucători nu foarte valoroşi şi faci ce vrei acolo. Aici nu poţi că ăştia se răzvrătesc. Au 20-30 de mii pe lună. Cum să nu le dai la ăştia telefon? Bă, eu sunt barosan, am 30 mii pe lună, nu îmi dai telefon? Am 400.000 pe an salariul, sunt barosan, nu îmi dai mie telefon?

Băi, tată, băi, fotbalul ăsta necesită sacrificii. Dacă vrei miliarde, miliarde… Păi miliarde sunt şi oameni”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbotelul galati 

viewscnt
Articole similare