Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sunt agresiv! Eu nu glumesc cu atacanţii". Sergiu Hanca a auzit declaraţia lui Dawa şi a reacţionat: "Ce sa zic? Să dau declaraţii?" | EXCLUSIV

"Sunt agresiv! Eu nu glumesc cu atacanţii". Sergiu Hanca a auzit declaraţia lui Dawa şi a reacţionat: "Ce sa zic? Să dau declaraţii?" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca a dezvăluit amănunte despre perioada dificilă avută după accidentarea sa din meciul Petrolul - FCSB, meci disputat la finalul lunii octombrie, în etapa a 14-a din Superliga, scor 2-2.

Hanca a vorbit despre reacţia sa imediat după intrarea fundaşului celor de la FCSB, Joyskim Dawa. 

"La început n-am simţit, apoi am început să simt o durere tot mai mare, mi-a venit în minte accidentarea nefericită a lui Iancu şi pur şi simplu atâta durere simţeam încât îmi căutam piciorul să văd unde e rupt." a declarat Sergiu Hanca, pentru Orange Sport. 

Fotbalistul Petrolului voia să revină pe teren dar a realizat la scurtă vreme că accidentarea sa a fost mult prea gravă.

"Când am văzut că totul e în regulă, nu înţelegeam de ce mă doare atât de tare l-am întrebat pe doctor <<e rupt ceva?>> A zis că nu e rupt şi am zis gata, intru!

M-am dus la banca de rezerve să-mi pună o faşă repede, dar ce să-mi mai pună că nici şosete nu mai puteam să mi pun în picioare." a spus Hanca.

Cât despre intenţia din spatele intrării fundaşului central de la FCSB, Hanca crede că a fost vorba de un exces de adrenalină, de agresivitate.

"Neatenţie, dorinţa prea mare, nu ştiu dacă există un jucător care vrea să-l accidenteze pe altul. dar din dorinţa de a fi agresiv, de a arată cine e jupânul se întâmplă şi astfel de cazuri." a spus Sergiu Hanca.

Întrebat dacă a revăzut momentul intrării, în reluare, Hanca a declarat că a reuşit să treacă peste incident şi să-şi impună să revină mai puternic după accidentare.

(n.r. dacă a revăzut intrarea) "L-am revăzut în vestiar şi m-am mai uitat o dată acasă că nu înţelegeam cum s-a întâmplat şi după nu m-am mai uitat, nu m-a mai interesat pentru că nici nu mi-a mai rămas mult în minte.   

Am încercat să mă setez, să profit de oportunitatea asta, să mă pregătesc mult mai bine şi să revin mult mai puternic." a declarat jucătorul Petrolului.

Hanca a vorbit şi despre interacţiunea cu Dawa, după meci, şi dacă jucătorul camerunez de la FCSB şi-a cerut scuze după intrarea dură din meciul terminat la egalitate, scor 2-2.

"Am vorbit după meci şi atât (n.r. Şi-a cerut scuze?) Da, am înţeles, după am înţeles că a declarat că el e aici că să oprească atacanţii, nu ca să glumească cu ei, nu mai am ce să zic? Să dau declaraţii? Pentru mine e subiect închis, dacă a considerat, am încredere în Dumnezeu că aşează lucrurile cum trebuie să fie." a încheiat Hanca.

Afla mai multe despre: sergiu hancajoyskim dawafcsbpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare