Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şedinţă de 3 ore la Rapid după eliminarea din Cupă! Dan Şucu şi Victor Angelescu au pus la cale planul de luptă pentru campionat

Şedinţă de 3 ore la Rapid după eliminarea din Cupă! Dan Şucu şi Victor Angelescu au pus la cale planul de luptă pentru campionat

Rapid

Comentarii

Rapid a fost eliminată din Cupa României după egalul, scor 0-0, cu CFR Cluj.

Şedinţă de 3 ore la Rapid după eliminarea din Cupă! Dan Şucu şi Victor Angelescu, plan pentru câştigarea titlului

Finanţatorii Rapidului au analizat eliminarea din Cupă, dar au plănuit şi următoarea campanie de transferuri pentru a se asigura că echipa îşi poate îndeplini obiectivul.

„Am avut o şedinţă. A participat şi Daniel Niculae şi cei din club. Asta se întâmplă la o săptămână-două. Am discutat despre strategia de transferuri din iarnă şi cum ne punem la punct pentru această perioadă.

Trebuie să vedem ce facem să ne îndeplinim măcar obiectivul în campionat, adică locurile 1-3. Până la urmă e normal că e dezamăgire. Am ieşit fără să pierdem. Am avut un meci cu CFR Cluj care eu zic că l-am controlat, am avut ocaziile cele mai mari, dar nu a intrat şi nu ne-am calificat.

Puteam să jucăm mult mai bine cu CSA, o echipă de Liga 2 şi nu ar fi trebuit să terminăm la egalitate. Dacă băteam CFR-ul acasă eram calificaţi. Am greşit şi că am făcut egal în Ghencea. Puteam să avem şi toată echipa şi să nu câştigăm.

Am stat vreo 2-3 ore. Am vorbit cu şi cu cei de la scouting, cu Daniel Niculae şi avem 2-3 jucători pe care să îi aducem în iarnă. Nu suntem înţeleşi cu nimeni, dar suntem în anumite negocieri cu cluburile respective.

Pot să vă spun că sunt jucători pe lista noastră din ţară. Sigur ne dorim un atacant. Asta e clar. Şi în rest aş evita să spun, că sunt jucători pe acele posturi. Nu e Luckassen”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: rapiddan sucuvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare