Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brazilianul transferat de Gigi Becali la FCSB a fost avertizat! "Toţi spun 'da' la întrebarea asta. 30 de minute îi trebuie patronului" | EXCLUSIV

Brazilianul transferat de Gigi Becali la FCSB a fost avertizat! "Toţi spun 'da' la întrebarea asta. 30 de minute îi trebuie patronului" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Luis Phelipe (22 de ani) este noul jucător al celor de la FCSB, a fost anunţul patronului liderului din Superliga, Gigi Becali.

Luis Phelipe trebuie să impresioneze rapid la FCSB? Ce spune Cristi Pulhac după transferul brazilianului

Pe lângă suma de 200.000 de euro, Gigi Becali le-a cedat celor de la Poli Iaşi 20% din următorul transfer al brazilianului. Luis Phelipe a ajuns în România, la Poli Iaşi, în vara acestui an. De atunci, brazilianul a devenit om de bază în Copou.

  • Trei goluri şi trei pase decisive în 18 meciuri sunt cifrele sale, în acest sezon, în Superliga.

Ovidiu Herea şi Cristi Pulhac au vorbit despre transferul brazilianului la FCSB.

"Nu e jucător rău. La echipele cu pretenţii trebuie să te adaptezi. Nu ştiu cum se va adapta presiunii. Aşa, pare un jucător interesant." a declarat Ovidiu Herea, la emisiunea Sport Report.

"Mi-a atras atenţia de când a ajuns la Iaşi. Am observat că jucătorilor care se duc la FCSB li se pune întrebarea dacă sunt pregătiţi pentru presiune, spun da, după aia... 30 de minute îi trebuie patronului. E puţin, foarte puţin pentru un fotbalist care se transferă la echipă, îţi trebuie răbdare." a declarat Cristi Pulhac.

Cât despre politica de transferuri a cluburilor de tradiţie din Superliga, pe vremea în care cei doi invitaţi erau jucători în Liga 1, lucrurile au stat altfel acum câteva sezoane.

Ovidiu Herea: "Înainte trebuia să convingi ca să ajungi la echipele mari"

"Cum ridică unul capul, imediat e luat de echipele de tradiţie. Înainte trebuia să convingi ca să ajungi la echipele mari. Trebuia să joci 2-3 sezoane ca să emiţi pretenţii la un transfer spre o echipă mare." a spus Ovidiu Herea.

 

Afla mai multe despre: fcsbluis phelipeovidiu hereacristi pulhacgigi becali 

viewscnt
Articole similare