Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Luis Phelipe, primele declaraţii după ce Becali a anunţat transferul său la FCSB: „Mă simt pregătit, este o oportunitate bună!”

VIDEO | Luis Phelipe, primele declaraţii după ce Becali a anunţat transferul său la FCSB: „Mă simt pregătit, este o oportunitate bună!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că l-a semnat deja pe Luis Phelipe, fotbalistul brazilian de la Poli Iaşi.

VIDEO | Luis Phelipe, primele declaraţii după ce Gigi Becali a anunţat transferul său la FCSB

„Sunt foarte fericit că am câştigat în faţa fanilor. Este o victorie importantă şi trebuie să ne concentrăm pe următoarea partidă. Acum avem timp să ne odihnim, iar mai apoi vom vedea.

(n.r. Este petrecere în vestiar) Desigur, pentru că au fost trei jocuri fără victorie pe teren propriu.

(n.r. Ce ne poţi spune despre FCSB?) Am văzut ştirile, dar nu ştiu nimic. Acum mă conenctrez pe Poli Iaşi. Vom vedea ce se întâmplă după sărbători. (n.r. Ai semnat?) Nu ştiu, nu pot să vorbesc despre asta.

(n.r. Îţi doreşti să joci la FCSB?) Dacă va veni o ofertă bună pentru Poli Iaşi, da, este o oportunitate bună pentru mine. Mă simt pregătit pentru această provocare. Va trebui să aştept.

(n.r. Următorul meci de acasă este cu FCSB) Da, dar voi da 100%. Vreau să câştig. Când joc pentru Poli Iaşi, vreau să câştig”, a declarat Luis Phelipe după victoria cu UTA Arad, scor 1-0.

„E adevărat, l-am semnat azi!” Gigi Becali, transfer pentru titlu după 9 ani. FCSB l-a adus pe brazilianul care face furori în Superligă

FCSB a reuşit un nou transfer important pentru a putea în sfârşit să cucerească titlul în Superligă.

Este vorba despre brazilianul Luis Phelipe de la Poli Iaşi. Sud-americanul a impresionat la formaţia moldoveană în acest sezon al Superligii, motiv pentru care Gigi Becali nu a ezitat.

Patronul FCSB-ului se laudă pentru transferul realizat, mai ales că Luis Phelipe poate evolua pe mai multe posturi, fix cum îi place lui.

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai ştiu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e şi nouă fals.

Poate fi şi număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar şi un fundaş central. Luis poate juca şi în bandă. E un jucător bun”, a spus Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

350 de mii de euro este cota de piaţă a lui Luis Phelipe, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbpoli iasitransfer 

viewscnt
Articole similare