Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Este de patru ani la FCSB, dar îi expiră contractul în iarnă! Anunţ oficial dinspre club: "Mi-aş dori ca Gigi Becali să nu folosească şi 'cuţitul'"

Este de patru ani la FCSB, dar îi expiră contractul în iarnă! Anunţ oficial dinspre club: "Mi-aş dori ca Gigi Becali să nu folosească şi 'cuţitul'"

FCSB

Comentarii

Continuă suspansul pentru unul dintre fotbaliştii de la FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Stoica, a anunţat că jucătorului îi expiră contractul în această iarnă, iar decizia este a finanţatorului Gigi Becali, în privinţa prelungirii înţelegerii.

A ajuns în 2019 la FCSB, dar rămâne fără contract în săptămânile următoare! Ultimul cuvânt îl are Gigi Becali

Lotul cu care FCSB atacă titlu se va modifica în perioada de mercat. Deja, Luis Phelipe a semnat cu FCSB, iar Baba Alhassan este pe drum spre Bucureşti, dinspre Hermannstadt. Printre jucătorii care pot pleca se numără Dorin Rotariu şi Eduard Radaslavescu, iar un semn de întrebare rămâne în privinţa lui Valentin Creţu. 

Fundaşul dreapta ajuns la FCSB în august 2019, de la Gaz Metan, mai are contract doar până în iarnă, iar în acest sezon s-a confruntat cu mai multe schimbări de situaţie. 

Valentin Creţu (34 de ani) a fost ţinut de Gigi Becali la începutul sezonului, apoi a fost aproape de plecare. Apărătorul lateral mai are contract doar câteva săptămâni cu FCSB, iar MM Stoica a anunţat că şi-ar dori ca Vali Creţu să rămână până în vară. 

Decizia prelungirii contractului îi aparţine lui Gigi Becali. 

"Creţu îşi termină contractul în iarnă acum, da. Gigi are pâinea şi cuţitul, eu mi-aş dori să nu folosească şi cuţitul, să pună doar pâinea. 

Uite, în vară eu am zis că nu mai e nevoie de Creţu, aşa consideram. Era Pantea, era Ovidiu Popescu. Gigi a zis <<Lasă, îl luăm, că avem cupele europene>>. A venit meciul cu Craiova (n.r. - Universitatea), când a jucat fenomenal cu Mitriţă şi am zis că uite că era greşeala mea. M-am bucurat foarte mult, apoi am ieşit din cupele europene şi Gigi a zis să plece. 

Am avut o discuţie cu el, i-am zis <<N-am vrut să rămâi, dar acum o să mă ţin să rămâi>>, apoi a venit meciul cu cealaltă Craiova (n.r. - FCU), când i-am spus să nu ia al doilea galben şi a luat direct roşu. 

Dacă ar fi după mine, Creţu ar rămâne până în vară", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Ultimul anunţ al lui Gigi Becali despre Valentin Creţu

Deşi a transmis că Valentin Creţu ar putea rămâne la FCSB până la finalul sezonului, Gigi Becali ar fi pus ochii pe un alt fundaş dreapta din Superliga

"Jucătorii nu poţi să-i dai afară, poţi să te înţelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu şi am zis să-l ia şi pe Ganea. Pe Creţu s-ar putea să-l ţin, să-i prelungesc. 

Pe Radaslavescu îl vor. Când eşti idiot în viaţă, trebuie să plăteşti. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?", declara Gigi Becali, a doua zi după CFR Cluj - FCSB 1-1

 

 

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicavalentin cretu contract fcsbvali cretu fcsb 

viewscnt
Articole similare