Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul neaşteptat pregătit de Gigi Becali! Aduce la FCSB un fundaş din Superligă

BREAKING | Transferul neaşteptat pregătit de Gigi Becali! Aduce la FCSB un fundaş din Superligăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a promis o campanie de achiziţii puternică, în această iarnă, şi se ţine de cuvânt.

După ce a rezolvat transferurile lui Luis Phelipe de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan de la Hermannstadt, omul de afaceri mai are pe listă câţiva jucători, pe care e gata să-i aducă la FCSB.

Gigi Becali a găsit fundaş!

Gigi Becali nu mai este mulţumit de randamentul pe care Alexandru Pantea îl oferă în flancul drept al apărării şi este gata să-i aducă o dublură pe măsură.

Valentin Creţu va pleca de la echipă în această iarnă, aşa că Pantea ar fi rămas singurul fundaş dreapta de meserie din lot. Pe acea poziţie ar mai fi putut juca Ovidiu Popescu, însă nu era văzut ca o soluţie pe termen lung.

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, şefii de la FCSB s-au orientat, recent, către fundaşul dreapta ivorian de la Petrolul, Seniko Doua.

Africanul a făcut meciuri foarte bune în Superligă, iar impresarii săi l-au oferit mai multor formaţii din Europa şi MLS, spre vânzare.

Petrolul are mari probleme financiare, aşa că există şanse mari ca Seniko Doua să fie vândut în această iarnă. Un momentul tocmai bun pentru FCSB pentru a intra în ”horă”.

  • Seniko Doua este cotat la 350.000 de euro, conform transfermarkt.de, iar Petrolul nu concepe să obţină o sumă mai mică de 500.000 de euro în schimbul său. Rămâne de văzut cât va fi dispus să ofere Gigi Becali.

Cine este Seniko Doua?

Seniko Doua a început fotbalul în ţara sa natală, la SO Armee, unde a şi făcut primii paşi în fotbalul profesionist.

A ajuns la Petrolul în ianuarie 2023, pentru 15.000 de euro, iar din acel moment este om de bază în echipa ”lupilor galbeni”.

Seniko Doua a bifat şi 10 meciuri pentru naţionalele U20 şi U23 ale Coastei de Fildeş, fiind în vizorul echipei de seniori.

Afla mai multe despre: seniko douagigi becalipetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare