Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gianni Infantino a intervenit, după agresarea arbitrului din Turcia. Declaraţie oficială dinspre FIFA

Gianni Infantino a intervenit, după agresarea arbitrului din Turcia. Declaraţie oficială dinspre FIFA
Comentarii

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a calificat marţi drept "inacceptabilă" agresarea unui arbitru în timpul unui meci din campionatul Turciei, luni seară.

Gianni Infantino, după agresarea arbitrului din Turcia: "Este inacceptabil. Fără arbitri, nu există fotbal"

"Nu există absolut niciun loc pentru violenţă în fotbal, pe teren sau în afara lui", a scris preşedintele FIFA într-un comunicat. "Evenimentele care au urmat meciului din Süper Lig din Turcia dintre MKE Ankaragücü şi Caykur Rizespor sunt total inacceptabile şi nu-şi au locul în sportul nostru sau în societate", a spus el.

"Fără arbitri, nu există fotbal. Arbitrii, jucătorii, fanii şi staful trebuie să fie în siguranţă pentru a se bucura de joc şi fac apel la autorităţile competente să se asigure că acest lucru este respectat cu stricteţe la toate nivelurile", a adăugat preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal.

Halil Umut Meler, arbitru în campionatul primei divizii din Turcia, a fost agresat, luni seară, de preşedintele clubului Ankaragücü şi de alte persoane, după meciul dintre Ankaragücü şi Rizespor, scor 1-1, în care Olimpiu Moruţan a înscris golul formaţiei din Ankara.

Acest incident grav a dus la suspendarea campionatului până la noi ordine.

Afla mai multe despre: gianni infantinoarbitru turcia 

viewscnt
Articole similare