Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, preşedinte la UEFA? MM Stoica şi Panduru au comentant vestea momentului | EXCLUSIV

Răzvan Burleanu, preşedinte la UEFA? MM Stoica şi Panduru au comentant vestea momentului | EXCLUSIV
Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, ar fi favoritul opozanţilor lui Aleksander Ceferin pentru a prelua funcţia de preşedinte al UEFA, conform presei britanice.

Luni seară, publicaţia britanică The Independent scrie că "Răzvan Burleanu primeşte susţinre pentru a deveni noul preşedinte UEFA în contextul unei scindări din cadrul forului european, care a fost provocată de planul lui Aleksander Ceferin de a rămâne în funcţie până în 2031".

Românul Răzvan Burleanu primeşte sprijin în calitate de potenţial viitor preşedinte al UEFA, din cauza planurilor lui Aleksander Ceferin, actualul preşedinte, de a rămâne în funcţie până în 2031, a scris luni seara cotidianul britanic The Independent.

MM Stoica şi Basarab Panduru au comentat vestea momentului.

MM Stoica: ”Cine era Ceferin? Cine era Infantino? Era la UEFA, aveam Welcome Desk! Cu asta se ocupa! De ce n-ar putea ajunge Burleanu preşedintele UEFA? Trebuie să ştie o engleză foarte bună şi înţeleg că ştie”.

Basarab Panduru: ”Nu ştiu dacă m-aş mira...” 

Dan Udrea: ”Eu nu m-aş mira. Când a ieşit Ceferin, mă întrebam cine e Ceferin? Deci despre ce vorbim...”

Burleanu însuşi, în vârstă de 39 de ani, a fost jucător la nivel de tineret, cu o teză de doctorat pe management organizaţional şi a lucrat în politica românească, precum şi în mai multe grupuri de lucru ale UEFA”, se specifică în articolul publicat de cotidianul britanic.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost ales membru al Consiliului FIFA în aprilie 2021.

 

Afla mai multe despre: răzvan burleanupandurumm stoicanaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare