Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arbitrul turc lovit cu bestialitate a vorbit de pe patul de spital cu preşedintele Recep Erdogan! Imagini răvăşitoare cu urmările agresiunii

VIDEO | Arbitrul turc lovit cu bestialitate a vorbit de pe patul de spital cu preşedintele Recep Erdogan! Imagini răvăşitoare cu urmările agresiunii
Comentarii

Halil Umut Meler a fost victima unui atac violent după meciul Ankaragucu - Rizespor, din campionatul Turciei, de luni seară. Arbitrul, în vârstă de 37 de ani, a fost lovit cu pumnul la finalul meciului de Faruk Koca, preşedintele clubului Ankaragücü, înainte de a fi trântit la pământ. El a fost sunat marţi, la spital, de preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Arbitrul Meler a fost sunat de preşedintele Erdogan

În imaginile publicate date publicităţii marţi, cu Meler pe patul de spital. oficialul în vârstă de 37 de ani apare slăbit, purtând un guler cervical şi cu pomeţii umflaţi. De asemenea, el a suferit o fractură de obraz şi a fost lovit la ochi.

În urma examinărilor faciale şi neurologice, spitalul a raportat că nu a suferit "leziuni permanente".

Halil Umut Meler, care a devenit recent tată, a fost sunat şi de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care i-a transmis că este alături de el. Arbitrul a depus o plângere împotriva tuturor agresorilor săi şi speră să se poată întoarce acasă miercuri. Faruk Koca a fost arestat împreună cu alte trei persoane.

Federaţia turcă de fotbal a decis să suspende pe termen nelimitat toate meciurile de campionat. Gianni Infantino, şeful FIFA, a reacţionat denunţând incidentul ca fiind "total inacceptabil".:

"Singura noastră prioritate în acest moment este sănătatea lui Halil Umut Meler şi reîntâlnirea cu familia sa. Îl susţinem. După ce îşi va fi recăpătat sănătatea, ne vom întâlni ca arbitri turci şi vom anunţa deciziile pe care le vom lua în ceea ce priveşte viitorul nostru", a declarat Arda Kardessler, un arbitru din Super Lig.

Afla mai multe despre: arbitru turc lovitrecep erdoganhalil umut meler 

viewscnt
Articole similare