Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimul duel al titanilor are loc în 2024. Când se joacă marele meci Messi vs. Ronaldo

Ultimul duel al titanilor are loc în 2024. Când se joacă marele meci Messi vs. Ronaldo
Comentarii

Inter Miami, clubul superstarului argentinian Lionel Messi, a confirmat disputarea unui meci amical, pe 1 februarie, în Arabia Saudită, împotriva formaţiei Al-Nassr, la care evoluează portughezul Cristiano Ronaldo.

Noul duel, poate ultimul, între cele două legende ale fotbalului era anunţat deja, dar nu şi data acestuia, fixată acum pentru 1 februarie, la Riad.

Pe 29 ianuarie, Inter Miami va juca împotriva unei alte echipe saudite, Al-Hilal, cele două meciuri amicale ale americanilor urmând să se deruleze în cadrul Riyadh Season Cup.

Al-Hilal este clubul brazilianului Neymar, fost coechipier cu Messi la FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, însă starul nu va juca în amicalul de anul viitor, după o operaţie efectuată în luna noiembrie, în urma unei rupturi de ligamente încrucişate la genunchi.

Lionel Messi (36 de ani), octuplu câştigător al Balonului de Aur, şi Cristiano Ronaldo (38 de ani), care a cucerit la rândul său de cinci ori prestigiosul trofeu acordat celui mai bun fotbalist al planetei, s-au înfruntat direct de 37 de ori pe parcursul carierelor lor, 30 dintre dueluri având loc în El Clasico spaniol, în perioada în care argentinianul juca la FC Barcelona, iar portughezul la Real Madrid.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare