Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţii uluitoare date de preşedintele lui Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren: ”Nu am nicio vină!”

Explicaţii uluitoare date de preşedintele lui Ankaragucu, după ce l-a bătut pe arbitru pe teren: ”Nu am nicio vină!”
Comentarii

Trei bărbaţi care l-au agresat pe arbitrul meciului Ankaragucu - Rizespor, printre care se numără şi preşedintele clubului Ankaragücü, au fost reţinuţi,

Preşedintele clubului turc Ankaragucu din Super Lig a lovit cu pumnul în faţă un arbitru după ce a intrat pe teren în urma remizei echipei sale cu Rizespor, scor 1-1. Olimpiu Moruţan a marcat pentru Ankaragucu.

După fluierul final, Halil Umut Meler a fost confruntat de un Faruk Koca vizibil furios, care l-a lovit cu pumnul pe oficial, conform imaginilor surprinse de camerele de luat vederi.

Meler a căzut la pământ şi apoi a fost lovit cu piciorul de o altă persoană în timp ce căuta să-şi protejeze faţa. După ce a fost dus de acolo, a fost văzut având ochiul stâng umflat şi a fost transportat la spital.

Preşedintele lui Ankaragucu, club la care joacă Olimpiu Moruţan, a avut prima reacţie despre evenimentele de ieri.

”Eu doar am vrut să protestez verbal şi să-l scuip în faţă pe arbitru. I-am dat o palmă peste faţă, palma mea nu i-a cauzat hematomul. După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon.

M-au luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a spus Faruk Koca, citat de Daily Mail.

Luni, Guvernul de la Atena a anunţat că meciurile din campionatul de fotbal al Greciei se vor juca fără spectatori până la 12 februarie, în încercarea de a reduce violenţa care afectează în mod regulat sportul elen.

Afla mai multe despre: ankaragucugreciafaruk koca 

viewscnt
Articole similare