Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gigi ia 10 milioane de euro pe el”. I-au fost stabilite preţul şi destinaţia lui Florinel Coman: ”E fotbalist. La Napoli joacă”

”Gigi ia 10 milioane de euro pe el”. I-au fost stabilite preţul şi destinaţia lui Florinel Coman: ”E fotbalist. La Napoli joacă”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) a fost eroul celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, iar laudele au curs la adresa ”şeptarului”.

FCSB a ieşit victorioasă din derby-ul cu Dinamo. Golul care a făcut diferenţa în duelul de pe Arena Naţională a fost execuţia splendidă a lui Florinel Coman din lovitură liberă, în minutul 52.

Prin urmare, ”Mbappe de România” a primit şi laudele cuvenite, iar cel care a avut cuvinte mari la adresa vedetei de la FCSB este Dumitru Dragomir.

”La Napoli joacă, nu la Milan”

Foştul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) consideră că Florinel Coman ar face faţă cu brio în Serie A, la o echipă precum Napoli.

“Meci de nota 5, cu o sclipire a lui Coman care e fotbalist. Poate să joace la toate echipele italiene. La Napoli joacă, nu la Milan, că nu poate să îi ia locul lui Leao care cred că ar costa 200 de milioane. FCSB are jucători cu care ar trebui să defileze în campionat, dar ca echipă nu mă dă pe spate. Talente au. 

Coman e fotbalist. Gigi ar trebui să ia 10 milioane de euro pe el. Pe onoarea mea dacă te mint. Poţi să îl compari cu Man sau cu vreunul dintre ei? Şi ăla e fotbalist, dar nu ca ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Coman, criticat dur de Răducioiu

"Mie nu mi se pare că el (n.r. Florinel Coman) joacă într-o echipă foarte mare. E un pic provocator. Nu joacă într-o echipă mare. Nu câştigă campionatul de nu ştiu când. Nu e chiar aşa, un pic de respect.

Am spus, el nu joacă într-o echipă mare, o echipă care nu câştigă campionatul de 10 ani. CFR a dominat fotbalul românesc, este o echipă mare. El joacă într-o echipă care se chinuie de atâţia ani să câştige campionatul. 

Ok, un jucător interesant, care şi-a dorit să meargă în Occident şi nu a reuşit, mai mult ca sigur din vina lui. Bineînţeles, mai mult respect, pentru că Dinamo nu este o echipă mică”, a transmis fostul mare atacant român, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comandumitru dragomirserie a 

viewscnt
Articole similare