Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica după gestul făcut de Elias Charalambous la finalul derby-ului: ”Dacă ai înjurat în ultimul hal, ia vino încoace, 10 milioane” | EXCLUSIV

Reacţia lui Mihai Stoica după gestul făcut de Elias Charalambous la finalul derby-ului: ”Dacă ai înjurat în ultimul hal, ia vino încoace, 10 milioane” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a fost în centrul atenţiei la finalul derby-ului cu Dinamo. Camerele l-au surprins pe tehnicianul cipriot arătând semne obscene unui suporter din sectorul rivalilor, iar Mihai Stoica a vorbit despre acest incident.

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, dar Elias Charalambous a fost protagonistul unor imagini care nu îi fac cinste antrenorului cipriot.

La finalul deulului de pe Arena Naţională, în drumul către vestiare, antrenorul FCSB-ului a fost scuipat de un suporter aflat în primul rând al tribunei.

Nemulţumit de gestul fanului, Charalambous şi-a ieşit din minţi şi i-a arătat acestuia semne obscene (VIDEO).

Mihai Stoica: ”Elias a fost înjurat în greacă”

Luni, la o zi după meci, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi pe lângă concluziile derby-ului, oficialul roş-albaştrilor a dezbătut şi ce s-a întâmplat la acel episod.

Astfel, acesta susţine că Elias Charalambous a fost înjurat pe toată durata partidei, iar injuriile respective i-au fost adresate în limba greacă.

Mai mult, Mihai Stoica şi-ar dori ca acest tip de fani să fie filmaţi şi amendaţi drastic.

”Pe mine m-a deranjat enorm că s-a dat amploare acestui aşa-zis incident că Elias la ieşire a făcut un gest. Păi, Elias a fost înjurat în greacă, deci au adus translator de greacă, scuipat şi udat în timpul meciului. De ce? Nu înţeleg, că omul n-a dat niciodată vreo declaraţie. 

Ok, e antipatie, dar nici asta nu e o chestie nemaiîntâlnită. Şi noi avem doi suporteri fanatici la VIP care înjură toţi antrenorii oaspeţi. Până şi pe Hagi, pe Petrescu. Oamenii de aia vin. 

Eu cred că chestiile astea se pot stopa dacă cine înjură este filmat. Dacă ai înjurat în ultimul hal, de morţi, de familie… ia vino încoace, 10 milioane (n.r. 1000 de lei)!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma acestui gest reprobabil, Elias Charalambous riscă să fie suspendat chiar şi şase meciuri, conform Regulamentului Disciplinar al Federaţiei Române de Fotbal, în cazul în care observatorul partidei a notat gestul său.

FCSB rămâne lider în campionat cu 37 de puncte, situându-se la cinci lungimi în faţa locului secund ocupat de CFR Cluj. Bucureştenii au înregistrat, astfel, până acum, 11 victorii, patru rezultate de egalitate şi două înfrângeri.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare